Visit our partner
20

UEFA Nations League på TV

EM 2020, 24 plasser og av disse kommer fire til å kvalifisere seg via Nations League.Den ordinære kvalifiseringen gir fremdeles 20 plasser, men det kommer altså en ekstra mulighet som vil gi noen av lagene som ikke kvalifiserer seg via den ordinære kvaliken muligheten alikevel.

 1. LEAGUE A - Group 1

 2. LEAGUE A - Group 2

 3. LEAGUE A - Group 3

 4. LEAGUE A - Group 4

 5. LEAGUE B - Group 1

 6. LEAGUE B - Group 2

 7. LEAGUE B - Group 3

 8. LEAGUE B - Group 4

 9. LEAGUE C - Group 1

 10. LEAGUE C - Group 2

 11. LEAGUE C - Group 3

 12. LEAGUE C - Group 4

 13. LEAGUE D - Group 1

 14. LEAGUE D - Group 2

 15. LEAGUE D - Group 3

 16. LEAGUE D - Group 4

 Trykk på gruppene for å sortere oversikten
Ingen sendinger finnes for aktuelt utvalg.

UEFA Nations League

Man møter i gruppespillet lag rangert på samme nivå, og i utgangspunktet skal en lag fra hver divisjon til EM på denne måten.


Hvilke fire lag som kvalifiserer seg til EM via Nations League avgjøres dog ikke umiddelbart etter gruppespillet i den nyetablerte turneringen, som spilles høsten 2018.


Den ordinære EM-kvalifikasjionen, som spilles 2019, vil først se 20 lag kvalifisere seg derfra, med alle gruppevinnere og alle gruppetoere direkte til mesterskapet. Når EM-kvalifiseringen er slutt kommer de fire beste lagene i hver Nations League-divisijon som ikke er kvalifisert til EM via det vanlige kvaliket att møtes i en playoff i mars 2020.


Ett lag i hver divisijon kommer få en EM-plass, det lag som vinner både semifinalen og finalen av play off-omgangen. Vinneren i hver divisjon møter fyren i samme divisjon mens toeren møter tredjeplassen.
 • Annonse
 • Annonse
 • Annonse
 • Annonce