Om TVkampen

Vi er en gjeng sportsskribenter, utviklere og digitale markedsføringseksperter som alle deler en felles interesse for sport. Ideen bak TVkampen.com som plattform har vokst fra interessen i å følge med på live sport på TV og det hullet markedet trengte å tette, med et produkt som gjør live sport enklere for folk.

Som de sier – Nødvendighet er roten til innovasjon, og det var nettopp derfor vi bestemte oss for å lansere en online TV sportsguide og mobilapp. Vi skapte en plattform for likesinnede sportfans som sørger for å aldri gå glipp av en kamp på TV. Tvkampen.com er en tjeneste i Norge og er en del av en TV sportsguide-familie som dekker millioner av fans på tvers av Sverige (Tvmatchen.nu), UK (Tvsportguide.com), Danmark (Tvsporten.dk), Finland (Tvmatsit.com)og Tyskland (Tvsportguide.de).

Vi leverer realtime TV-programmer for å sikre at fans av ulike sportsdisipliner alltid er oppdatert med arrangementene som kommer. Programmene dekker mange sporter, kringkastet på alle digitale og satelittbaserte TV-kanaler i Norge. Plattformen er tilgjengelig både i nettleser- og mobilvennlige varianter, og kan lastes ned via Google Play og AppStore.

Funksjonene på nettsidene går langt forbi andre TV sport programoversikter – plattformen tilbyr høykvalitets innhold som forbedrer sportsopplevelsen, med eksempelvis lagnyheter og kampstatistikk tilgjengelig for alle kamper. Du kan også velge dine favorittsporter, ligaer og lag for personaliserte varsler for neste store kamp.

En widget med mulighet for egne tilpasninger kan er også fritt tilgjengelig, og kan brukes på en hvilken som helst nettside. Widgeten tillater brukere å jusetere programoversikter for sport, farger og størrelse på widgeten etter eget ønske.

Tvkampen.com eies av Raketech Group, et ledende iGaming affiliate og markedsføringsfirma som jobber med media nettsider rundt om i Europa. Selskapet følger et tydelig rammeverk for ansvarlig arbeid, og guider både sports- og spillentusiaster til de beste mulige tjenestene på markedet.

FAQ

Streamer dere sportsarrangmenter?

Nei, vi tilbyr realtime programoversikter for sport, over et vidt spekter av TV-kanaler og online tjenester, som hjelper brukere til å finne de beste streamingkildene for deres favorittsporter og arrangementer.

Hvorfor listes ikke kamper etter midnatt opp først på den spesifikke dagen?

Vi har valgt å følge den TV-programstandarden som andre tilsvarende nettsider gjør. Denne begynner klokken 05.00 og avslutter klokken 04.59.

Referer klokkeslettene i programmet til kampstart eller når studio starter sin sendetid?

Vi bruker som oftest tidspunktet for kampstart.

Hvorfor finnes ikke alle sportsgrener på programmet deres, og vil dere legge til flere?

Vi viser utvalgte sportsgrener for å kunne yte den beste servicen og fokusere på de mest populære Tv-sendte sportene. Vi jobber alltid for å strekke oss og forbedre oss, og planleger å legge til flere sportsgrener i fremtiden.

Hvor kan jeg finne appen?

Har du flere spørsmål, ønsker å etterlyse en spesiell sportsgren på vår programoversikt eller vilrapportere feil på nettsiden vår, kontakt oss her.