18
 • 22 søn
 • 23 man
 • 24 tir
 • 25 ons
 • 26 tor
 • 27 fre
 • 28 lør
 • 29 søn
 • 30 man
 • 1 tir
 • 2 ons
 • 3 tor
 • 4 fre
18 Velg dato

Real Sociedad på TV og Live Stream

Se Real Sociedad med Martin Ødegaard i full action i La liga og Copa del Rey!
TVkampen gir deg full oversikt over alle Real Sociedad kamper på TV og Live stream i dag og fremover, og når du går inn på en bestemt Real Sociedad kamp, kan du be om å få påminnelse til kampen på epost, eller med et tastetrykk legge til kampen rett i din personlige kalender.
Gå aldri glipp av en Real Sociedad kamp med TVkampen.com!

Ingen sendinger finnes for aktuelt utvalg.

Real Sociedad

Real Sociedad ble grunnlagt i 1909 i Baskerland nord i Spania. Laget som spiller i blåhvite trøyer kalles også for La Real og var et av lagene som var med og etablerte det som i dag kalles La Liga. Real Sociedad har vunnet den spanske toppserien to ganger i sesongene 1980/1981 og 1981/1982. Årene rundt 1980 var lagets storhetstid og det var også da man kunne løfte ligatrofeet to ganger.

Laget hadde i en lang periode en vedtatt helbaskisk rekrutteringspolitikk som innebar at klubben kun fikk bestå av spillere fra Baskerland. Denne regelen gikk man bort i fra i 1989 hele 90 år etter at klubben ble grunnlagt, da man kjøpte den irske landslagsspilleren John Aldridge fra Liverpool. Aldridge viste med en gang at klubben ikke hadde begått en tabbe med å forlate rekrutteringspolitikken da han ble toppscorer i ligaen de to etterfølgende sesongene. I dag holder en hel gjeng internasjonale talentfulle spillere til i Real Sociedad samtidig som klubben har en imponerende ungdomsorganisasjon, der blant annet Xabi Alonso og Antoine Griezmann har blitt dyrket frem.

Klubben spiller hjemmekampene på Anoeta. En arena fra 1993 med plass til knappe 27 000 tilskuere. Selv om folk sjelden går mann av huse når Real Sociedad spiller er det vanligvis god stemning hos det baskiske publikumet som har et rykte for å være lidenskapelige støttespillere. For den som vil se en kamp fra tribuneplass når Alexander Isak, Martin Ødegaard og de andre spiller, er San Sebastian byen du skal dra til. I den populære turistbyen finnes det mest man måtte ønske seg fra mat i verdensklasse til iøynefallende strender, for ikke å snakke om fotball.

Real Sociedad er et lag som holder til rett bak de aller beste lagene i La Liga. De siste sesongene har man pendlet mellom 4.- og 12.-plass, og det er mest trolig der laget kommer til å ende også etter den kommende sesongen. Mer imponerende er det at man i løpet av de siste sesongene har spilt i en av de to Europa-cupene tre ganger. Forrige sesong endte Real Sociedad på en 9.-plass og nå håper man at klubben den kommende sesongen ved hjelp av en del spennende nyervervelser, igjen skal være med og slåss om Europaplassene.

Alexander Isak født 1999, er sannsynligvis den mest lovende spilleren på den svenske fotballhimmelen. Etter et særdeles vellykket utlån til nederlandske Willem II har den svenske angrepsspilleren nå forlatt Borussia Dortmund som han har tilhørt siden 2017, for i stedet teste lykken i Spania og Real Sociedad. 13 mål og 16 ligakamper ble det for Isak i Nederland, en fasit som fikk Real Sociedad til å hoste opp nærmere 100 millioner kroner for svenskens tjenester.

I Real Sociedad kommer Alexander Isak til å trenes av Imanol Alguacil, et klubbikon med mange år som spiller bak seg i foreningen. Alexander Isak kommer til å konkurrere med en rekke rutinerte navn i et av trenerens foretrukne spillesystemer som forrige sesong helte mot en 4-2-3-1 eller 4-3-3 oppstilling. Forrige sesongs skytterkonger i laget Mikel Ovarzabal (13 mål) og Willian Jose (11 mål) kommer til å forlange at Alexander Isak viser frem skuddfoten om det skal bli en fast plass på laget.

Som om ikke interessen var stor nok i forbindelse med Alexander Isaks ankomst, har også supertalentet Martin Ødegaard kommet til klubben på lån fra Real Madrid. Nordmannen ble spådd en stor fremtid etter sitt tidlige gjennombrudd i Norge, men har etter et par tyngre år havnet litt utenfor begivenhetenes sentrum. Nå jager den norske midtbanespilleren en ny start på karrieren og håper at det skjer i Real Sociedad der han altså blir klubbkollega og forhåpentligvis startspiller sammen med Alexander Isak. Andre spillere i Real Sociedad som fortjener å bli nevnt er den tidligere Manchester United-spilleren Adnan Januzaj og Asier Illarramendi som har en fortid i Real Madrid.

Benytt med fordel TVkampen.com for å holde deg oppdatert på hvor du ser Real Sociedad på TV og live stream. Tjenesten er tilgjengelig både på app, mobil og PC.

 • Annonse
 • Annonse
 • Annonse
 • Annonce