TVkampen.com TVkampen.com
 • 15 lør
 • 16 idag
 • 17 man
 • 18 tir
 • 19 ons
 • 20 tor
 • 21 fre
 • 22 lør
 • 23 søn
 • 24 man
 • 25 tir
 • 26 ons
 • 27 tor

NHL på TV og Live Stream

NHL (National Hockey League) er en ishockey-liga i Nord-Amerika, ansett som den mest populære ligaen i USA og Canada. Den er også kjent som verdens beste ishockey-liga. Se vår oversikt over kamper fra NHL på tv her.

15 jun

i går, lørdag

02:00

Edmonton Oilers – Florida Panthers | Finale kamp 4

NHL · Tipping hos N1bet Live odds

NHL på TV i dag

NHL er den største ishockeyligaen i verden. Hos TVkampen gir vi deg til enhver tid en oppdatert oversikt over kamper i NHL på TV i dag, slik at du ikke går glipp av noe.

Hvilke TV-kanaler viser NHL i Norge?

Norske TV-seere kan få med seg alt fra NHL på Viasat sine forskjellige TV-kanaler. Som oftest vises kampene på kanalene Vsport 1, 2 og +, mens utvalgte kamper i tillegg sendes på TV3+ gjennom sesongen.

Hvordan se på NHL?

For å følge alt som skjer i NHL som norsk kunde er det NENT Group og Viaplay som er svaret. Her viser de en rekke kamper på sine lineære TV-kanaler, samt at hver eneste kamp også blir vist på live stream.

NHL på Live Stream

Ved siden av å kunne se de fleste kampene på Viasats TV-kanaler er det også mulig å se samtlige kamper i løpet av sesongen på streamingplattformen Viaplay. Ettersom kampene ofte går på natten kan man benytte seg av muligheten til å se kampene i opptak på dagen, fremfor å holde seg våken for å se spenningen live.

Tilgjengelige plattformer i Norge

I Norge gir Viaplay sine kunder tilgang til alle kamper som spilles i løpet av NHL-sesongen. Det inkluderer både grunnserien og Stanley Cup, slik at du alltid kan få med deg når ditt favorittlag spiller på live stream.

Hvordan streame NHL

Om du ønsker å streame NHL i Norge er det Viaplay som tilbyr ligaen på sin plattform. Ved å ta deg gjennom følgende steg kan du se fram til å streame verdens beste ishockeyliga i dag:

 1. Registrer deg som kunde | Opprett en profil hos Viaplay
 2. Velg abonnement | Deretter trenger du å velge og betale for det abonnement som tilbyr NHL på stream
 3. Se NHL på stream | Når det er fullført er du nå klar til å se samtlige kamper fra NHL, når det måtte passe deg og på valgfri enhet

Om NHL

NHL startet i Montreal i 1917, etter at National Hockey Association (AHL) hadde blitt utsatt. Det var bare fire lag med i NHL, og alle fra Canada. Boston Bruins var det første laget fra USA som ble med i NHL, og frem til 1967 var det seks lag i ligaen, kjent som the Original Six.

I 1967 ble NHL doblet, før ytterligere seks lag ble med få år senere. Ligaen ble utvidet til 21 lag på starten av 1980-tallet, og deretter 30 lag på midten av 90-tallet. Lag 31 ble lagt til i ligaen i 2017, mens lag 32 ble lagt til i 2021. 25 av lagene er basert i USA, med de resterende i Canada. Lagene er delt i to avdelinger; Eastern Conference og Western Conference.

Av de 32 lagene i NHL er the Original Six mest verdt. De seks lagene som har vært med fra start er New York Rangers, Toronto Maple Leafs, Montreal Canadiens, Chicago Blackhawks, Detroit Red Wings og Boston Bruins.

NHL har kontinentets eldste vandrepokal som går til vinnerne av Stanley Cup etter hver sesong. I gjennomsnitt er det mer enn 5 millioner seere som ser Stanley Cup på tv, og det er bare i USA. Utenfor Canada og USA følges NHL tett i europeiske land som Sverige og Finland, hvor populariteten også er voksende her hjemme i Norge.

Nordmenn i NHL

Det har til nå vært ni norske spillere som har fått kamper i NHL. Den aller første var Bjørn Skaare, som spilte én kamp for Detroit Red Wings sesongen 1978-79. Anders Myrvold og Espen “Shampo” Knutsen debuterte begge på 90-tallet, før spillere som Ole Kristian Tollefsen og Patrick Thoresen kom på midten av 2000-tallet.

Norges beste spiller i NHL noensinne er Mats Zuccarello, som siden 2010 har spilt for klubbene New York Rangers, Dallas Stars og Minnesota Wild. Ingen har flere kamper eller poeng enn ham blant nordmenn i NHL.

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Hvor kan jeg se NHL i Norge?

I Norge kan man se NHL på Viasport sine kanaler. På TV går kampene som oftest på Vsport 1 og 2 og TV3+, mens samtlige kamper vises på stream på Viaplay.

Når starter NHL?

Grunnserien i NHL starter i oktober, mens sluttspillet starter i april. Finaleserien Stanley Cup pågår vanligvis i juni.

Kan jeg streame NHL på mobilen?

Som registrert bruker hos Viaplay kan du velge å se sport på stream når det måtte passe deg. Det inkluderer også å streame NHL på mobilen, hvor man kan se samtlige kamper både live og i opptak.

Kan jeg streame NHL online?

Hos Viaplay kan man følge masse spennende sport online på deres streamingplattform. For å kunne se NHL online kan man både benytte seg av sin PC, mobil eller nettbrett.

Hvilken TV-kanal sender ishockey?

Blant norske TV-kanaler som sender ishockey finner vi særlig Vsport-kanalene som viser NHL. På TV 2 Sport 1 og TV 2 Sport 2 kan man se norsk ishockey gjennom sesongen.

Hvem sender norsk ishockey?

Norsk hockey blir sendt på TV 2 Sport, hvor de viser både EHL og 1. divisjon.

Hvordan se hockey live?

For å kunne se hockey live trenger man å skaffe seg et abonnement hos enten TV 2 Play eller Viaplay. Her kan man se alt fra henholdsvis norsk hockey og NHL.