TVkampen.com TVkampen.com
 • 20 tor
 • 21 idag
 • 22 lør
 • 23 søn
 • 24 man
 • 25 tir
 • 26 ons
 • 27 tor
 • 28 fre
 • 29 lør
 • 30 søn
 • 1 man
 • 2 tir

US Open Golf på TV og Live Stream

US Open i Golf 2024 blir den 124. utgaven av turneringen, og skal spilles mellom 13. og 16. juni. Amerikanske Wyndham Clark er regjerende mester. Her ser du full oversikt over US Open Golf på TV og Live stream.
Få med deg US Open i Golf Live på TV i dag!

Ingen kamper tilgjengelig for US Open Golf. Se andre sendinger i Golf

US Open på TV i dag

US Open er en av fire Majors-turneringer i golf, som er de største og mest prestisjefylte turneringene på touren. Hos TVkampen kan du finne en fullstendig oversikt over når man kan følge US Open på TV i dag.

Hvilke TV-kanaler viser US Open i Norge?

I Norge er det Discovery som har rettighetene til å vise US Open golf på TV. De viser turneringen hver dag på den nye kanalen Rex.

Hvordan se på US Open?

Om man ønsker å følge US Open i Norge går det å enten se turneringen på TV eller på stream. Discovery sitter på rettighetene til alle fire Majors-turneringene, som hvert år vises på en av hovedkanalene og på stream på Discovery+.

US Open på Live Stream

Fans av golf og US Open i Norge kan få med seg alt fra turneringen på live stream. Som rettighetsinnehaver viser Eurosport/Discovery alt som skjer i US Open på sin streamingplattform Discovery+, også når det spilles utenom selve hovedsendingen på TV.

Tilgjengelige plattformer i Norge

På det norske markedet er det Eurosport/Discovery som har rettigheter til å vise US Open på live stream. De har sin egen streamingplattform kalt Discovery+, hvor de viser massevis av golf i løpet av sesongen. Det inkluderer samtlige fire Majors, deriblant US Open.

Hvordan streame US Open

For å kunne streame US Open i Norge er det Discovery+ som er plattformen å gå for. Ved å oppfylle stegene nedenfor kan du se fram til å streame golfturneringen:

Registrer deg

Velg abonnement

Se US Open på stream

Om US Open

I golf har man tradisjonelt fire store turneringer, også kalt Majors. US Open er en av tre Majors-turneringer som spilles i USA, som hvert år finner sted i juni måned. Den ble første gang spilt i 1895 på Newport Country Club, Rhode Island. Hvert år spilles US Open på en ny golfbane.

Spilleren som vinner US Open mottar (i tillegg til premiepengene) en gullmedalje og US Open-pokalen, som den får beholde i ett år. Vinneren er automatisk invitert til spill i de tre andre Majors-turneringene de neste fem årene, og trenger heller ikke kvalifisere seg til US Open de neste ti årene.

Siden den første US Open-turneringen tilbake i 1895 er det fire spillere som deler på rekorden for flest seire (4). Skotske Willie Anderson var den første som tok sin tittel nr. 4 tilbake i 1905, mens Jack Nicklaus er den siste i “nyere tid” som klarte det med sin fjerde triumf i 1980.

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Hvilke TV-kanaler vises US Open på?

I Norge kan man følge US Open på Eurosport/Discovery sine ulike plattformer. På TV viser de hver dag fra turneringen på kanalen Rex.

Når starter US Open?

Turneringen er den andre av fire Majors som spilles hvert år, som alltid finner sted i juni. I 2024 spilles US Open fra torsdag 13. juni til søndag 16. juni.

Kan jeg streame US Open på mobilen?

Hvis man ønsker å se US Open på stream kan man gjøre det på streamingplattformen Discovery+. Her er det mulig å følge hvert slag fra turneringen på mobilen og nettbrett.

Kan jeg streame US Open online?

Som bruker hos Discovery+ kan man få med seg alt fra US Open online på deres stream. Det er helt opp til deg om du vil se turneringen på din PC, eller på enheter som mobiltelefon og nettbrett.