Betingelser og vilkår

Følgende regler og vilkår forklarer hvordan brukere kan rettmessig bruke Tvkampen.com Mer informasjon om hva vi gjør finnes også på vår ”Om Oss” side.

Tvkampen.com er en realtime TV-programoversikt levert av Raketech Group plc. Vi er et online media selskap som sikter mot å guide sportfans til de beste tilgjengelige tjenestene. Vi får inntekter fra reklameannonser og gjennom affiliate markedsføring ved å generere brukere for våre nøye valgte og respekterte samarbeidspartnere.

Vennligst les gjennom følgende informasjon nøye. Ved å bruke vår nettside, bekrefter du at du godkjenner brukervilkårene. Vennligst unngå å bruke siden dersom du ikke godkjenner brukervilkårene. Se vår Personvern Policy for detaljer om hvordan vi innhenter og prosesserer personlig data, der du også finner hvordan vi brukes cookies på vår nettside.

Innhold på nettside

Vi streber etter å tilby korrekt innhold som referer til realtime Tvsportsprogrammer. Innholdet er kun ment som informasjon, lesere må bruke informasjonen etter eget skjønn og på egen risiko. Tredjeparter, slik som TV-kanaler og online streaming-tjenester kan endre sine programmer på et hvilket som helst tidspunkt, og slik påvirke innholdet på Tvkampen.com.

Vi oppdaterer vårt innhold jevnlig, med nytt design, innhold og funksjoner. Likevel kan vi ikke garantere at siden er helt fri for feil. Informasjonen som ligger ute kan være utdatert til et hvert tidspunkt, og vi er ikke juridisk bundet til å oppdatere den.

Begrensing av vårt ansvar

Tvkampen.com står ikke ansvarlig for våre brukeres tap eller ødeleggelse forårsaket av bruk av vår nettside, og vil ikke være ansvarlig for ødeleggelse som følger av:

  • Inkapabelt bruk an nettsiden
  • Bruk av eller avhengighet til innhold eksponert på vår nettside
  • Tap av profitt, salg, virksomhet eller inntekt
  • Tap av forretningsmulighet, velvilje eller rykte

Immaterielle rettigheter

Tvkampen.com er eier og lisensinnehaver av immaterielle rettigheter på vår nettside, og alt materiale som er publiset her. Innholdet er beskyttet av opphavsrett og traktater fra de jurisdiksjoner du entrer nettsiden fra. Du må ikke bruke noe av innholdet på vår nettside kommersielt. Vi tillater kun privat bruk av nettsiden. Du sier deg enig i å aldri benytte vår nettside til kommersielt bruk, og kan ikke ansvarliggjøre oss for tap av profitt eller virksomhet.

Vi forbeholder oss retten til å avvise forespørslet om fjerning av innhold med mindre innholdet er uetisk, falskt, diskriminerende eller bryter med personvernrettigheter eller annen internasjonal lovgivning.

Virus

Vi kan ikke garantere at vår nettside er sikker eller fri for virus. Brukere er selv ansvarlige for å beskytte sin enhet mot virus og skadelig programvare. Vi er ikke ansvalige for noe tap eller ødeleggelse forårsaket av et virus, distribuert denial-of-service angrep, eller annet teknologisk, harmfullt materiale som kan påvirke ditt datautstyr, dataprogrammer, data eller annen meteriell skade ved bruk av vår nettside eller ved nedlasting av innhold på nettsiden eller noen annen nettside linket til vår.

Vi vil ikek akseptere forsøk på misbruk av vår nettside og bevisst implentering av skadelig programvare eller angrep på nettsiden. Håndhevende myndigheter vil bli varslet, og din rett til å bruke nettsiden opphører umiddelbart.

Eksterne linker og kilder

Der vår nettside inneholder eksterne linker til andre domener og kilder gitt av tredjeparter, er linkene kun ment til informasjon. Størsteparten av linkene fører direkte til våre samarbeidspartnere som tilbyr iGaming- eller sportsrelaterte tjenester. Vi har ingen kontroll over innholdet på disse nettsidene og tar heller inget ansvar for innhold på nettsider linket fra vår nettside. Vi vil ikke ta ansvar på tap eller ødeleggende forårsaket av bruk av disse.

Tvkampen.com forbeholder retten til å reklamere innhold som er relatert til gambling aktiviteter, og oppfordrer brukere til trygg og sikker underholdning. Vi promoterer ansvalig spilling som tjener til å forbedre brukernes seeropplevelser, ikke til å ertsatte spenningen ved å se live sport arrangementer. Ettersom vi promoterer flere gambling operatører, tar vi vårt sosiale ansvar ved å guide brukere til fullstendig sikre og lovlige kilder til online gambling. Vi er likevel ikke ansvarlig for tap eller ødeleggelse forårsaket av brukernes gambling aktiviteter.

Brukere er tillatt å linke til vår nettside, så lenge dette er gjort på en rettferdig og lovlig måte, som ikke drar nytte av eller ødelegger vårt rykte. Du må ikke linke til vår nettside fra en nettside som ikke eies av deg, eller som på ulovlig vis assosierer denne nettsiden til deg uten godkjenning på forhånd. Vi forbeholder retten til å fjerne tillatelse til linking uten varsel.

Vi kan revidere våre regler og brukervilkår når som helst ved å endre denne siden. Vennligst sjekk denne siden jevnlig for oppdateringer i policyen. For å kontakte oss, vennligst benytt vår Kontakt Oss-side.

Sist oppdatert: 24. september 2018