Betingelser og vilkår

Vilkår og betingelser

Følgende regler og betingelser forklarer hvordan brukere lovlig kan bruke Tvkampen.com. Mer informasjon om hva vi gjør finnes også på vår «Om Oss«-side.

Tvkampen.com er en sanntids TV-programguide levert av Raketech Group Ltd. Vi er et online medieselskap som har som mål å guide sportsfans til de beste tilgjengelige tjenestene. Vi har utviklet dette nettstedet for norsktalende mennesker som kan befinne seg på forskjellige steder. Vi forstår at nordmenn for tiden er spredt i alle de nordiske landene og kan også bli funnet i forskjellige andre EU-land, i USA og Canada og andre steder over hele verden. Vi mottar inntekt fra annonsering og gjennom tilknyttet markedsføring ved å generere brukere for våre nøye utvalgte og respekterte partnere.

Vennligst les følgende informasjon nøye. Ved å bruke nettstedet vårt, bekrefter du at du aksepterer bruksvilkårene. Vennligst avstå fra å bruke nettstedet hvis du ikke godtar bruksvilkårene. Se vår personvernpolicy for detaljer om hvordan vi samler inn og behandler personlige data, der du også vil finne hvordan vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt.

Innhold på nettstedet

Vi streber etter å tilby korrekt innhold som refererer til sanntids TV-sportsprogrammer. Innholdet er ment kun for informasjon, lesere må bruke informasjonen på eget skjønn og på egen risiko. Innholdet må aldri brukes til noen form for ulovlig aktivitet.

Tredjeparter, som TV-kanaler og online strømmetjenester, kan endre programmene sine når som helst og dermed påvirke innholdet på Tvkampen.com.

Vi oppdaterer innholdet vårt regelmessig, med nytt design, innhold og funksjoner. Likevel kan vi ikke garantere at nettstedet er helt feilfritt. Informasjonen som er tilgjengelig kan være utdatert til enhver tid, og vi er ikke juridisk forpliktet til å oppdatere den.

Begrensning av vårt ansvar

Tvkampen.com er ikke ansvarlig for tap eller skade som våre brukere påføres ved å bruke nettstedet vårt, og vil ikke være ansvarlig for skade som skyldes:

  • Manglende evne til å bruke nettstedet eller feil i programvaren som opererer nettstedet
  • Bruk av eller tillit til innhold som vises på nettstedet vårt
  • Tap av fortjeneste, salg, forretning eller inntekt
  • Tap av potensiell forretningsmulighet, velvilje eller omdømme.

Hvis du er misfornøyd med nettstedet eller noen innhold eller materialer på det, er ditt eneste eksklusive middel å avslutte bruken av nettstedet.

Rettigheter til åndsverk

Tvkampen.com er eier og lisenshaver av åndsverkene på nettstedet vårt og alt materiale publisert her. Innholdet er beskyttet av opphavsrett og traktater fra de jurisdiksjonene du får tilgang til nettstedet fra. Du må ikke bruke noe av innholdet på nettstedet vårt kommersielt. Vi tillater bare privat bruk av nettstedet. Du samtykker i å aldri bruke nettstedet vårt til kommersiell bruk og kan ikke holde oss ansvarlige for tap av fortjeneste eller forretning.

Vi forbeholder oss retten til å avvise forespørselen om fjerning av innhold med mindre innholdet er umoralsk, falskt, diskriminerende eller krenker personvernrettigheter eller annen internasjonal lovgivning.

Virus

Vi kan ikke garantere at nettstedet vårt er sikkert eller fritt for virus. Brukere er ansvarlige for å beskytte enhetene sine mot virus og skadelig programvare. Vi er ikke ansvarlige for tap eller skade som skyldes et virus, distribuert tjenesteavbrudd eller annet teknologisk skadelig materiale som kan påvirke datamaskinutstyr, dataprogrammer, data eller annet materiale som er skadet ved bruk av nettstedet vårt eller ved nedlasting av innhold på nettstedet eller på noen annen nettside som er lenket til vår.

Vi vil ikke akseptere forsøk på misbruk av nettstedet vårt og den bevisste implementeringen av skadelig programvare eller angrep på nettstedet. Håndhevelsesmyndigheter vil bli varslet, og retten din til å bruke nettstedet vil opphøre umiddelbart.

Eksterne lenker og kilder

Når nettstedet vårt inneholder eksterne lenker til andre domener og kilder levert av tredjeparter, er lenkene bare ment for informasjon. Flertallet av lenkene fører direkte til våre partnere som tilbyr gambling- eller sportsrelaterte tjenester. Vi har ingen kontroll over innholdet på disse nettstedene og tar ikke ansvar for innholdet på nettsteder som er lenket fra nettstedet vårt. Vi vil ikke akseptere ansvar for tap eller skade forårsaket av bruk av disse.

For å forbedre underholdningen og informere brukerne om hvilke som er favorittlagene, forbeholder Tvkampen.com seg retten til å legge til innhold knyttet til odds og gamblingaktiviteter.

Tvkampen.com oppmuntrer ikke folk til å gamble, men oppmuntrer brukere til å ta informerte beslutninger og sørge for at all gamblingaktivitet blir gjort ansvarlig, i tråd med enhver brukers grenser i henhold til personlig økonomi og mulighet, være klar over lovgivningsmessige begrensninger og at gambling ikke er risikofritt, for å forbedre brukernes seeropplevelser, ikke for å trekke bort fra spenningen med å se på direktesendte sportsbegivenheter. For å kontakte oss, vennligst benytt vår Kontakt Oss-side.Sist oppdatert: 02. Januar 2024