PSG sitt ufattelige overgangsvindu

PSG sitt ufattelige overgangsvindu

Har du fått med deg alle signeringer i PSG sitt ufattelige overgangsvindu? Den franske hovedstadsklubben har nok av penger, og nå er de desidert en av Europas beste fotballklubber.

PSGs beste gratis-overganger 2021

I løpet av de siste årene har vi sett skyhøye overgangssummer, men det er ikke de vi skal nevne her. PSG har heller fokusert på å hente spillere gratis, men heller betale spillernes høye lønnskrav. Det fører til at de nå har noen av verdens beste spillere på laget. Sjekk disse spillerne som har kommet gratis til klubben.

Messi er kronen på verket i PSG sitt ufattelige overgangsvindu

Messi måtte til slutt forlate Barcelona, selv om det ikke var det han ønsket. Selv om han kommer til PSG gratis, så betyr det ikke at han ikke koster penger. Man kunne tro at Messi skulle være i Barca hele karrieren, men med tanke på at det blir fotball-VM i Qatar 2022 vil han holde på en stund til. Da fant han veien til Paris.

Gianluigi Donnadumma – Beste spiller i fotball-EM 2021

Donnarumma var tidlig ute med å annonsere at han skulle forlate den italienske hovedstadsklubben, Milan. Den nye klubbadressen ble PSG, selv om PSG allerede er solide i buret. Fremfor alt er det Keylor Navas vi tenker på. Men med den store keeperen fra fotball-EM er det lett å tenke at Donnarumma overtar mellom stengene.

Sergio Ramos

Det blir interessant å se hvordan Ramos finner seg til rette i PSG. Med tanke på at han er 35 år og satt mye av tiden i forrige sesong på benken i Real Madrid kan det hende han i hovedsak skal være med å skape en god kultur i klubben. Eller kanskje han overrasker og blir en fast bauta i forsvaret til PSG?

Georginio Wijnaldum

Wijnaldum fremstår kanskje ikke som den aller største stjernen på denne listen. Han var uansett en viktig brikke for Liverpool i 5 år, der han vant både Premier League og Champions League. I EM fikk vi også se en mer leken og offensiv side ved han, og mye tyder på at han kan fortsette den positive utviklingen under Pochettino.

Nå gleder vi oss til å se hvordan sesongen utarter seg for PSG i Ligue 1.