TVkampen.com TVkampen.com
 • 11 tir
 • 12 idag
 • 13 tor
 • 14 fre
 • 15 lør
 • 16 søn
 • 17 man
 • 18 tir
 • 19 ons
 • 20 tor
 • 21 fre
 • 22 lør
 • 23 søn

French Open på TV og Live Stream

French Open 2024 blir den 128. utgaven av turneringen, som spilles mellom 20. mai og 9. juni. French Open er en av fire Grand Slam-turneringer i tennis, sammen med Australian Open, US Open og Wimbledon. I 2023 vant Novak Djokovic på herresiden etter å ha slått Casper Ruud i finalen, mens på kvinnesiden vant polske Iga Swiatek turneringen for tredje gang etter å ha slått Karolina Muchova fra Tsjekkia. Her ser du full oversikt over alle French Open kamper og finalen på TV og Live stream. Se French Open Live på TV!

Ingen kamper tilgjengelig for French Open. Se andre sendinger i Tennis

French Open på TV i dag

French Open er en av fire Grand Slam-turneringer i tennis. Hos TVkampen gir vi deg en oppdatert oversikt over kampene som spilles på grusen i Paris. På den måten kan du alltid få med deg spenningen fra French Open på TV i dag.

French Open 2024 program

French Open 2024 pågår fra 20. mai til 6. juni. Det fullstendige programmet for årets turnering ser slik ut:

Dato Begivenhet
Mandag 20. mai – Fredag 24. mai Kvalifisering
Søndag 25. mai Første runde singel, herrer og damer
Mandag 26. mai Første runde singel, herrer og damer
Tirsdag 27. mai Første runde singel, herrer og damer
Onsdag 28. mai Andre runde singel, herrer og damer
Torsdag 29. mai Andre runde singel, herrer og damer
Fredag 30. mai Tredje runde singel, herrer og damer
Lørdag 1. juni Tredje runde singel, herrer og damer
Søndag 2. juni Fjerde runde singel, herrer og damer
Mandag 3. juni Fjerde runde singel, herrer og damer
Tirsdag 4. juni Kvartfinale singel, herrer og damer
Onsdag 5. juni Kvartfinale singel, herrer og damer
Torsdag 6. juni Semifinale singel, damer
Fredag 7. juni Semifinale singel, herrer
Lørdag 8. juni Finale singel damer, finale double herrer
Søndag 9. juni Finale singel herrer, finale double damer

Hvilke TV-kanaler viser French Open i Norge?

I Norge er det Eurosport/Discovery som har rettighetene til å vise French Open. Hver runde vil de vise utvalgte kamper på TV på sine hovedkanaler Eurosport 1 og Eurosport Norge. Dette inkluderer også når Norges beste tennisspiller Casper Ruud er i aksjon.

Hvordan se på French Open?

Norske TV-seere kan se hver runde fra French Open på Eurosport 1 og Eurosport Norge. Ved siden av kampene som vises på TV vil de også vise hver eneste kamp, singel og double, på streamingplattformen Discovery+.

French Open på Live Stream

For å følge spenningen i French Open på livestream kan man gå til Discovery+, hvor de viser hver eneste kamp i turneringen. Det inkluderer samtlige kamper i både singel og double, som betyr at man ikke trenger gå glipp av et eneste slag på grusen i den franske hovedstaden.

Tilgjengelige plattformer i Norge

I Norge er det Discovery+ som har rettighetene til å vise French Open på live stream. Hver eneste runde vil de ha sending fra hver eneste bane som blir brukt i Paris, som betyr at man har mulighet til å se hver eneste kamp fra turneringen.

Hvordan streame French Open

For å se French Open på stream i Norge er det Discovery+ som er plattformen å velge. For å streame Grand Slam-turneringen på grusen i Paris trenger du å gå gjennom disse stegene:

Opprett bruker

Velg abonnement

Se French Open på stream

Om French Open

French Open, også kjent som Roland Garros, er en av fire turneringer i Grand Slam i tennis, sammen med Australian Open, US Open og Wimbledon. Den er den eneste av turneringene som blir spilt på grus, og spilles hvert år i den franske hovedstaden Paris. Mesterskapet ble første gang spilt i 1891.

Rafael Nadal er den ubestridte gruskongen i Paris. Med sin seier i 2022 har spanjolen vunnet turneringen utrolige 14 ganger, hvor han på det meste har gått seirende ut fem år på rad. Svenske Björn Borg er nærmest Nadal i den åpne æraen med sine 6 titler. Før den åpne æraen hadde franske Max Decugis rekorden, som vant tilsammen 8 ganger.

På kvinnesiden har det (relativt sett) vært mer åpent, hvor amerikanske Chris Evert har rekorden med 7 titler. Like bak henne finner vi tyske Steffi Graf med 6 titler. Den franske amatørspilleren Suzanne Lenglen vant også turneringen 6 ganger, og en av hovedbanene som brukes i French Open har blitt oppkalt i hennes ære.

I 2023 ble Novak Djokovic historisk ved å vinne sin 23. Grand Slam-tittel, noe som er flest på herresiden. Han oppnådde den bragden etter å ha slått vår egen Casper Ruud 3-0 i finalen, hans andre finaletap på rad i turneringen.

På kvinnesiden var det polske Iga Swiatek som tok hjem tittelen, i det som var hennes tredje Grand Slam-tittel (og andre på rad) på den franske grusen. Hun kjempet seg til en 2-1 seier i sett mot tsjekkiske Karolina Muchova.

Nordmenn i French Open

Casper Ruud er eneste nordmann som har klart å spille seg til finale i French Open i singel. I 2022 spilte han sin aller første finale i Grand Slam i Paris, hvor han tapte i strake sett mot Rafael Nadal. I 2023 kom han seg igjen til finalen, hvor han ble slått med samme resultat av Novak Djokovic.

Det er derimot ikke eneste norske finale i French Opens historie. I 2022 klarte også Ulrikke Eikeri å ta seg helt til finalen i mixed double, sammen med sin belgiske partner Joran Vliegen. Akkurat som Casper Ruud måtte også hun og sin makker se seg slått i strake sett, hvor de tapte 2-0 for duoen Shibahara/Koolhof.

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Hvilke TV-kanaler vises French Open på?

I Norge kan man se French Open på TV på Eurosport sine kanaler; Eurosport 1 og Eurosport Norge.

Når starter French Open?

French Open starter hvert år i slutten av mai måned, med finale i juni.

Kan jeg streame French Open på mobilen?

Du kan få med deg alt fra French Open på mobilen på streamingplattformen Discovery+, enten live eller i opptak.

Kan jeg streame French Open online?

Hos Discovery+ kan du se alt av sport online via deres streamingplattform. Man har der valget mellom å se French Open online på blant annet mobil og PC.