Chelsea - Manchester City i Premier League

Chelsea – Man United i Premier League

En viktig kamp venter med Chelsea – Man United i Premier League. Begge lag har gått ubeseiret over en lenger periode, selv om det har blitt poengdeling i kamper de skulle ha vunnet. Chelsea måtte dele poengene med Southampton forrige runde, men tok en knallsterk seier mot Atletico Madrid i Champions League. Manchester United måtte nøye seg med poengdeling mot West Brom for et par uker siden. Dette er en kamp mellom to lag som vil ta opp jakten på Man City før det er for sent.

Søndag 28. februar, kl. 17:30

Thomas Tuchel må sikte høyt

Etter at Tuchel ble hovedtrener for Chelsea har de vunnet fire kamper og spilt to uavgjort i Premier League. Det stilles høye krav til den tidligere PSG-treneren med stjernespillere som Timo Werner, Kai Havertz og N’Golo Kanté. Det er ingen hemmelighet at Chelsea-eier Abramovitsj ikke gir trenere mye slakk før det skal produseres gode resultater. I løpet av de siste 18 årene har det vært 12 forskjellige trenere i Chelsea.

Har Timo Werner funnet formen?

Det satt langt inne for Timo Werner som måtte spille 1000 minutter før den endelig satt mot Newcastle. Det store spørsmålet er om Tuchel klarer å utnytte de talentene Werner innehar, slik han fikk vist frem i Leipzig.

Vanskelig spilleprogram for The Blues

Southampton var en forholdsvis enkel kamp om man ser på Chelsea sine kommende kamper. De tok en solid borteseier mot Atletico Madrid i Champions League på torsdag, og nå står United for tur. Etter det skal de til Liverpool i starten av mars, før Everton kommer til Stamford Bridge noen dager senere.

Solskjær har tatt opp jakten på byrivalen

Med Pep Guardiola og Manchester City 10 poeng foran er alle kamper viktige når det gjenstår 13 runder av sesongen. United har bare tapt 2 av sine siste 20 kamper, men har mange uavgjort-resultater å se tilbake på. Kamper må vinnes med tanke på at City har vunnet 13 Premier League-kamper på rad.

Man United videre i Europa League

Det skal mye til for at United ikke tar seg videre i Europa League. De leder 4-0 før returkampen mot Real Sociedad på Old Trafford. Selv om Bruno Fernandes har hatt en vanvittig bra sesong og er både den som har scoret og har flest målgivende på laget, så er det også flere spillere om er med å dra lasset. Daniel James ser ut til å være tilbake i god form, mens både Rashford og Cavani er farlige foran mål. Cavani var ute mot Newcastle, men kan være tilbake på torsdag eller søndag.

Chelsea – Man United på tv og live stream

Nå gleder vi oss til Chelsea – Man United i Premier League, og du kan se den på TV2 Sumo og TV2 Sport Premium med kampstart søndag, kl. 17:30.

Premier League program