Spennende fotballkamper på onsdag

Det er duket for flere spennende fotballkamper på onsdag, med Premier League, Serie A, La Liga og Eliteserien på TV-skjermen. Her skal vi se litt på kampene, og hvor du kan se de. Minner også om en spennende helg når siste runde av Bundesliga skal spilles.

Premier League på onsdag

Manchester United – Sheffield United

Fra den engelske øya får vi en spennende kamp om europeisk fotball til neste sesong, med bare to poeng som skiller lagene. Solskjær sitt mannskap skal kjempe mot Sander Berge og Sheffield United. Det er få som ville tippet nyopprykkede Sheffield i en slik posisjon, og om Manchester City ikke får delta i de to neste sesongene med Europa League og Champions League, så er dette en kamp om å spille i den gjeveste cupturneringen i Europa.

Etter å ha spilt uavgjort mot Tottenham må de røde djevlene gå for å sikre full pott på hjemmebane. Wolverhampton er også med i kampen om plass, og de spiller hjemme mot Bournemouth.

Kampstart: Onsdag, kl. 19:00

Liverpool – Crystal Palace

Det er bare et spørsmål om tid før Liverpool kan sikre sin etterlengtede ligatittel. Åtte runder før sesongen avsluttes er de 20 poeng foran Manchester City, og to seire er det som skal til. Nå skal de spille mot et middelmådig lag på hjemmebane, og selv om det ble uavgjort mot Everton i forrige runde er det ingen tvil om hvem som bør vinne denne kampen.

Kampstart: Onsdag, kl. 21:15

Seire A på onsdag

Inter – Sassuolo

Etter å ha gått ut av Coppa Italia i semifinalen, så er Inter klare for å kjempe om sin Champions League-plass. Med 57 poeng er de i skrivende stund på tredjeplass, og bare seier er godt nok for å holde følge med Juventus og Lazio på plassene foran. Kampen bør være forholdsvis enkel for Antonio Conte sitt mannskap, mot laget som holder tolvteplass på tabellen.

Kampstart: Onsdag, kl. 19:30

Atalanta – Lazio

En annen av de spennende fotballkamper på onsdag kan også være ukens mest interessante kamp. Den finner sted i Bergamo, med Atalanta som har sikret sin plass i kvartfinalen i årets Champions League. Nå tar de imot andreplass i Serie A, Lazio. Atalanta ligger på fjerdeplass, og det offensivt sterke laget har allerede scoret 74 mål denne sesongen. Med trioen i Iličić, Zapata og Muriel møter de den beste spissen i Italia, Circo Immobile. Han har scoret 27 mål så langt i sesongen, og med en borteseier kan Lazio legge press på Juventus.

Kampstart: Onsdag, kl. 21:45

Eliteserien på onsdag

Tredje runde av Eliteserien er underveis, og det er flere spennende fotballkamper på onsdag. Tre lag har fått full uttelling så langt. Brann og Molde spiller hver sin bortekamp mot henholdsvis Aalesunds FK og Start, mens Bodø/Glimt møter RBK til bortekamp på torsdag. Odds Ballklubb gjester også Vålerenga litt senere på onsdagskvelden, som også kan bli en spennende kamp.

Kampstart: Onsdag, kl. 18:00 og 20:30

La Liga på onsdag

Real Madrid – Mallorca

De to gigantene i La Liga ligger i skrivende stund med like mange poeng i toppen av tabellen, og Real Madrid skal ut i aksjon mot Mallorca på onsdag. Kampen om seriegullet lever i aller høyeste grad, og her bør hovedstadslaget sikre viktige poeng.

Kampstart: Onsdag, kl. 22:00

Real Sociedad – Celta Vigo

Etter en dårlig start etter pausen skal Real Sociedad prøve seg igjen. Denne gangen er det Celta Vigo på 16.-plass som kommer på besøk, og da håper vi se bedre resultater enn uavgjort eller tap for Martin Ødegaard og co. Det er kritisk for å kunne komme seg til europeisk fotball neste sesong.

Kampstart: Onsdag, kl. 19:30

Se flere av onsdagens spennende fotballkamper på tv her!