Liverpool – Manchester City i Premier League Anfield. Foto: PAUL ELLIS / AFP

Liverpool – Manchester City i Premier League

På søndag er det storoppgjør med Liverpool – Manchester City i Premier League. Det kjempes om viktige poeng som kan være utslagsgivende i forbindelse med tittelkampen.

Liverpool – Manchester City
Søndag, kl. 17:30
TV2 Sport Premium / TV2 Play

Liverpool har fortsatt ikke tapt

Liverpool troner øverst på tabellen etter at seks runder er spilt. De er det eneste laget som ikke har tapt etter at Man United gikk på en smell mot Aston Villa forrige lørdag, og Chelsea tapte mot Man City.

Liverpool jager sitt andre Premier League-trofé på tre sesonger, men skal få slite mot City. Mohamed Salah har funnet scoringsformen og meldte seg på scoringslista mot Porto i Champions League.

Roberto Firmino scoret to mål i kampen, men har en vei å gå for å bli en utfordrer for å bli toppscorer i Premier League da han bare står med én nettkjenning denne sesongen.

Er Manchester City tilbake på vinnersporet?

City har kommet tilbake til England etter et frustrerende 2-0-tap mot PSG i Champions League. De er ute etter å fortsette den gode starten på Premier League. I forrige runde tok de en sterk seier mot Chelsea, og Pep håper mannskapet kan fortsette på vinnersporet med tre nye poeng mot Jürgen Klopps Liverpool.

Oleksandr Zinchenko er ute, og det fører til mangler på venstreback. Det er tenkelig at Joao Cancelo går inn i den rollen for de himmelblå. Trent Alexander-Arnold er også ute av Liverpool-troppen til i alle fall etter søndagens kamp mellom Liverpool – Manchester City i Premier League.

Potensielle lagoppstillinger

Liverpool
Alisson; James Milner, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Andy Robertson; Fabinho, Curtis Jones, Jordan Henderson; Mo Salah, Roberto Firmino, Sadio Mané

Manchester City
Ederson; Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Joao Cancelo; Rodri, Bernardo Silva, Kevin de Bruyne; Riyad Mahrez, Gabriel Jesus, Jack Grealish

Lagoppstillingene er bare potensielle og ikke basert på uttalelser eller andre kilder.

En prestisjetung kamp

Begge lag er desperate etter seier på søndag, for når det nærmer seg slutten av sesongen kan denne være avgjørende. Både Liverpool og City har vært med i tittelkampen de siste sesongene, og det kommer ikke som noen overraskelse om disse lagene også befinner seg blant topplagene i mai.

Det er sannsynlig at ingen av lagene kommer til å dominere ballkontrollen, og kampen er i grunn veldig åpen. Begge keepere kan forvente en travel dag foran buret, og da håper vi på en kamp med mange store sjanser.