Golfbane

The Masters 2020 – Den siste Major-turneringen

The Masters er en av de største turneringene som finnes i golf. Sammen med US Open, The Open og PGA Championship utgjør de Major-turneringene. I 2020 ble det ikke noe av The Open som ble avlyst for første gang siden 2. verdenskrig.

Slike Major-turneringer er selvfølgelig en stor prøvelse for alle som deltar. Konkurransene trekker kontinentets største golfspillere som må kvalifisere seg for å komme til hovedrunden.

Augusta er navnet på golfklubben der The Masters spilles hvert år, og er også den eneste major-turneringen som har samme tilholdsplass år etter år. Det kan skyldes de særdeles vakre omgivelsene.

Les om The Masters 2021

De beste golfspillerne i nyere tid

Golf er en individuell sport, og mange av verdens beste spillere kan du følge når du ser PGA Tour på TV. I USA og Europa er hvor de aller største talentene finnes, og i denne konkurransen ser vi ofte de beste aktive spillerne.

I løpet av årene har vi sett mange golf-legender delta i turneringen. Blant annet spanske Seve Ballesteros og selvfølgelig Tiger Woods. Rory McIlroy, Dustin Johnson og Jon Rahm er også noen av de beste spillerne i sin generasjon.

Norsk deltakelse i The Masters 2020

For å bli invitert må man være blant de 50 beste på verdensrankingen, og dessverre var det ikke godt nok for verken Viktor Hovland eller Kristoffer Ventura. Vi må derfor nøye oss med å følge Golf Masters på TV uten norsk deltakelse i år.

Datoer for The Masters 2020

Vi nærmer oss den 84. utgaven som blir avholdt mellom 12. og 15. november. Det blir noe sene kvelder med spenning fra Augusta National i Georgia, USA.

Hvordan se The Masters golf på tv

I Norge kan du se The Masters live stream på GOLFTV og Eurosport Player. I tillegg vises de tre første dagene på Eurosport Norge fra 19:00, mens siste dag vises på Eurosport 1 fra 16:00.

Få med deg vår oversikt over sport på TV i Norge.