fotball Foto: Unsplash

Tottenham – Chelsea i Premier League

Mye står på spill når det er London-derby med Tottenham – Chelsea på torsdag. Dette er det viktigste du trenger å vite før kampen starter.

Tottenham avsluttet januar med tap mot Brighton og Liverpool, men det er nok skaden til Harry Kane som svir mest. Av Spurs sine 34 mål har han vært involvert i 23 av de, med 11 målgivende og 12 mål. Samspillet med Son har løftet laget til et høyt nivå, og Mourinho skal få hodebry for å løse gåten.

Spurs har bare vunnet 3 av de siste 13 kampene uten Harry Kane. Fire kamper har endt med poengdeling og seks med tap. En dyster statistikk.

Med Thomas Tuchel har Chelsea vunnet mot Burnley og spilt uavgjort mot Wolves. Det er viktig å produsere gode resultater fra start for den nye trenere. Uten resultatene kan det bli vanskelig å beholde jobben da Chelsea-eier Abramovich er nådeløs når det kommer til nettopp dette.

Tyskeren kommer inn i en klubb som har mange gode, men også dyre, spillere på laget. Blant annet tyske Werner og Havertz. Han skal få en viktig jobb med å utvikle spillerne til Premier League for å bli målmaskiner.

Begge lag har slitt litt med scoringsformen den siste tiden, og på torsdag får vi se om det fortsetter. Det er bare i den aller siste av fire kamper mellom lagene at begge har scoret.

Før kampen Tottenham – Chelsea er det bare målforskjellen som skiller lagene på tabellen. Spurs har en kamp tilgode, men det er fortsatt to lag må trå til for å komme seg opp på de øverste plassene i ligaen. Everton ligger på like mange poeng, Villa ett og Arsenal to poeng bak.

Tottenham – Chelsea på tv og live stream

Du kan se Premier League TV 2 Sumo, i tillegg til at kampen vises på TV 2 Sport Premium og Premium 2.