Community Shield Photo: Adobe stock

Liverpool – Tottenham i Premier League

Det blir kamp om toppen av tabellen med Liverpool – Tottenham i Premier League på onsdag kveld. Liverpool fikk passet påskrevet etter en dårlig kamp mot Fulham i forrige runde, men Tottenham spilte heller ikke spesielt overbevisende med uavgjort mot Crystal Palace.

LIVERPOOL | TOTTENHAM

Angrepsduoen som kan senke Liverpool

Tottenham stiller med tungt skyts når Kane og Son er klare til kamp, og mot Liverpool som sliter med skader forventer vi mål. Son har notert seg med 10 scoringer så langt i Premier League, mens Kane har scoret 9. Blant de fem spillerne med flest scoringer i ligaen denne sesongen befinner to av de seg i Tottenham. Kane har i tillegg 10 målgivende og leder statistikken suverent foran Kevin De Bruyne.

Liverpool fortsetter skademarerittet

Selv om Alisson endelig var tilbake mot Fulham, så måtte både Diogo Jota og Kostas Tsimikas følge med fra sidelinjen. Begge pådro seg kneskader mot Midtjylland. Signeringen av Jota var tenkt som avlastning for angrepsrekka til Liverpool, men etter å ha scoret mer i åpent spill enn Salah, Firmino og Mané vil han vil bli savnet.

En annen spiller som måtte av banen var den svært rutinerte midtstopperen Joel Matip, som fikk problemer med ryggen. Det betyr at vi kanskje får se Henderson og Fabinho hamle opp med Tottenhams livsfarlige angrepsduo.

Hvem vinner i Liverpool – Tottenham?

Vi blir ikke overrasket om Mourinho stiller et defensivt Tottenham-lag som ligner på det vi så mot Chelsea. Det skal bli vanskelig å score på ligaens mest gjerrige lag, men Liverpool har på sin side en veldig solid Anfield-statistikk. I gjennomsnitt står de med tre mål hver hjemmekamp denne sesongen.

På den andre siden har Tottenham ennå ikke tapt på bortebane, og frem til for to uker siden sto de med full uttelling, før de spilte uavgjort mot Chelsea og Crystal Palace.

Vi gleder oss til kampen Liverpool – Tottenham i Premier League, men det er også mange andre kamper å se i vår oversikt over Premier League.