Chelsea - Manchester City i Premier League

Chelsea – Manchester City i Premier League

På lørdag blir det storkamp med Chelsea – Manchester City i Premier League, i det som kan bli en avgjørende kamp om tittelen. Det er to av årets største favoritter som møtes. Forrige kamp mellom lagene var i finalen av Champions League, der Kai Havertz scoret kampens eneste mål i første omgang.


Chelsea er utfordreren

Det er Chelsea som har startet sesongen sterkest, med fem strålende kamper. De har tatt tre poeng mot Tottenham, Arsenal, Aston Villa og Crystal Palace, og endte med poengdeling mot Liverpool. Etter denne helgen har de allerede spilt mot fire av de tradisjonelle «Big 6», og med seier vil de ha en stor mulighet til å gå helt til topps.

Manchester City må opp med nivået

Manchester City har ikke hatt en dårlig start på denne sesongen fra et objektivt ståsted. Men de himmelblå følgerne forventer skyhøy standard i troppen til Pep Guardiola. City har mistet viktige poeng i to av deres fem kamper, med 1-0-tapet mot Tottenham, og mest nylig tapet mot Southampton i en kamp de bare hadde ett skudd på mål.

Mellom disse to kampene har de knust både Norwich og Arsenal i kamper som endte 5-0, i tillegg til at de vant over Leicester på bortebane.

Det at Manchester City ikke klarte å finne en erstatter for Sergio Agüero kan ha noe av skylden for City sine problemer. De har jaktet enkelte spillere, men ikke klart å signere en spiss i verdensklasse. Prisen for Harry Kane ble altfor høy, og Cristiano Ronaldo valgte gamleklubben fremfor byrivalen. De klarte heller ikke overtale Fiorentina til en avtale som Dusan Vlahovic.

Chelsea har et farlig våpen i Romelu Lukaku, med en fysikk som kan gi City-forsvaret store problemer. Man City skal i tillegg ut i Champions League noen dager senere, der PSG venter. Det kan føre til at Pep Guardiola er nødt til å hvile spillere i den uhyre viktige Premier League-kampen.

Se Chelsea – Manchester City i Premier League på tv

Om du skal se Chelsea – Manchester City i Premier League på tv, så er det TV2 som eier tv-rettighetene. Kampen vises på lørdag den 25. september, med avspark 13:30. Kampen vil også vises på TV2 Sport Premium og TV2 Play.