Chelsea - Manchester City i Premier League

Manchester United skal vinne over West Ham

Etter å ha startet årets gruppespill i Champions League på verst tenkelige vis, så spår vi at Manchester United skal vinne over West Ham i helgen. Nivået må opp, og det blir fult trykk fra start.

West Ham kommer til å slite med å score

West Ham klarte ikke score mot Southampton forrige helg, og kampen endte uten mål. Det som kanskje er tyngst å svelge for David Moyes er at Michail Antonio ble sendt i garderoben og er ute av helgens kamp. Antonio har scoret i de siste fire kampene for West Ham, og blir et stort savn for hjemmelaget.

Manchester United hentet inn Raphael Varane i sommer, og den nye midtstopperen har hatt umiddelbar effekt. Sammen med Harry Maguire er de et meget solid stopperpar, og West Ham skal spille uten sitt farligste våpen. Vi forventer at Manchester United vinner over West Ham, uten å slippe inn mål.

Manchester United kan ta tittelen

Manchester United har kanskje en av de beste mulighetene til å ta Premier League-tittelen siden glansdagene med Sir Alex Ferguson. Cristiano Ronaldo har fått en flyvende start i sin hjemkomst, med to scoringer i debuten. Den portugisiske superstjernen stilte til start umiddelbart, og det er vanskelig å forestille seg at han ikke melder seg på scoringslista igjen.