fotball eliteserien

Før kampen: Tottenham – Chelsea

Det er duket for en ny runde i Premier League, og det betyr storkamp når Tottenham møter Chelsea til London-derby.

Tottenham med frustrerende tap

I forrige runde dro Spurs til Selhurst Park for å møte Patrick Vieira’s Crystal Palace, som ikke hadde vunnet en kamp denne sesongen. Spurs fikk problemer med å bryte ned London-rivalen og mistet fatningen i en frustrerende kamp.

Japhet Tanganga fikk sitt andre gule kort tidlig inn i 2. omgang, og det utnyttet Crystal Palace. Det ble Tottenham sitt første tap i en offisiell konkurranse under Nuno Espirito Santo, som frem til forrige runde hadde en strålende start i Nord-London.

Chelsea er i kjempeform

Den regjerende tittelinnehaveren i Champions League er på jakt etter trofeet i Premier League, og har hatt en kjempestart på sesongen. Romelu Lukaku har hatt en fantastisk start i gamleklubben, scoret i debuten mot Arsenal og fulgte opp med stil mot Aston Villa. Han var ikke den mest synlige spilleren, men hadde to sjanser som begge ga uttelling.

Lukaku kommer til å bli et stort problem for Tottenham-forsvaret, samtidig som Mateo Kovacic og Jorghino begge er i god form. Sistnevnte meldte seg også på scoringslisten og med målgivende mot Villa.

Da gjenstår det bare å vente til kampstart, så kan spenningen begynne. Lykke til!