13

Ishockey-VM på TV og Live Stream

Hos TVkampen får du alle TV-tider og kanaler for Ishockey-VM 2019. Vi gir deg alle sendetider og informasjon om hvilke kanaler som gjelder i løpet av mesterskapet. Hockey-VM pågår mellom den 10. mai og 26. mai, og vertslandet er Slovakia. Totalt 16 lag skal delta i turneringen, og de er delt opp i gruppe A og B. Norge spiller i gruppe B, sammen med Sverige, Russland, Tjekkia, Sveits, Latvia, Østerrike og Italia. Senderettighetene for ishockey-VM 2019 eies av Viasat, alle kamper kan sees på Viaplay.

Ingen sendinger finnes for aktuelt utvalg. Se andre sendinger i Ishockey

Ingen sendinger finnes for aktuelt utvalg.

Det er mai, hockeysesongen er på vei mot slutten med både Get ligaen, SHL og NHL playoffd, men før vi setter punktum for denne gangen, skal Hockey VM gå av stablen. Mellom den 10.-26.mai kommer noen av verdens beste hockeyspillere til å møtes i Slovakia, Bratislava og Košice, for å konkurrere om tittelen som verdens beste. Med Tvkampen vil du ikke gå glipp av en eneste hockey VM kamp på tv eller Live stream. Bruk vår tjeneste helt gratis for å finne ut hvor du kan se alle kamper live fra Ishockey VM 2019 på TV og Live stream!

Som tidligere nevnt starter Hockey VM den 10. mai i Slovakia. Det er 16 nasjoner som deltar i turneringen, og det er Canada, Russland, Sverige og Finland som er sett på som de største favorittene til gullet. Turneringen starter med et gruppespill, hvor de 16 deltagende landene er delt opp i to forskjellige grupper, gruppe A og gruppe B. Norge er i gruppe B sammen med bl.a. Sverige, Russland og Sveits.

Gruppe A

Danmark, Finland, USA, Frankrike, Tyskland, Slovakia, England, Canada

Gruppe B

Sverige, Russland, Sveits, Tsjekkoslovakia, Latvia, Italia, Norge, Østerrike

Alle lag fra hver gruppe møter hverandre en gang i gruppespillet før de fire beste fra hver gruppe går videre til kvartfinalene. Det beste lag fra gruppe A møter den fjerde beste fra guppe B osv. Kampene i årets hockey VM vil bli spilt på to forskjellige steder, Ondrej Nepela Arena i Bratislava og Steel Arena i Košice. Alle Norges gruppespill kamper vil bli spilt i Bratislava.

Norges første kamp spilles den 10.mai mot Russland, og det er store forhåpninger om at Norge skal gjøre det bedre i dette meterskapet enn i Ishockey VM 2018 hvor de endte på 13.plass. Den beste plasseringen Norge noen gang har hatt i et hockey VM er 4.plass, og det var i 1951.

Hockey VM på TV og Live stream

For deg som har planer om å følge Ishockey VM 2019 på TV, så er det Viasat 4, SVT1 og som gjelder. Du kan også se kampene på Live stream med Viaplay. Med Tvkampens TV-guide kan du se full oversikt over alle hockey VM kampene, når de sendes og på hvilken kanal. Bruk tjenesten vår helt gratis via pc eller mobil.

  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonce