TVkampen.com TVkampen.com
 • 13 lør
 • 14 idag
 • 15 man
 • 16 tir
 • 17 ons
 • 18 tor
 • 19 fre
 • 20 lør
 • 21 søn
 • 22 man
 • 23 tir
 • 24 ons
 • 25 tor

Ishockey-VM på TV og Live Stream

Ishockey-VM, også kjent som verdensmesterskapet i ishockey, er en turnering som organiseres hvert år av IIHF. Ishockey-VM 2024 arrangeres fra 10. til 26. mai i Tsjekkia, i byene Praha og Ostrava. Canada er regjerende mester etter å ha slått Tyskland i finalen i 2023. Her finner du en oversikt over ishockey VM kamper på TV og live stream.

Ishockey-VM på TV i dag

Verdens beste landslag møtes hvert år i ishockey-VM. TVkampen gir deg til enhver tid en oppdatert oversikt over kamper i ishockey-VM på TV i dag, slik at du ikke går glipp av noe.

Hvilke TV-kanaler viser ishockey-VM i Norge?

I Norge kan TV-seerne få med seg alt fra ishockey-VM på Viasat sine TV-kanaler. Samtlige av Norges kamper vil bli vist på Vsport 1. Samme kanal viser også flere andre kamper fra mesterskapet, mens flere andre kamper blir sendt på Vsport 2.

Hvordan se på ishockey-VM?

For å følge alt som skjer i ishockey-VM er det NENT Group og Viaplay som er svaret. De viser en rekke kamper fra mesterskapet på sine forskjellige TV-kanaler for sport, samt at hver eneste kamp også blir vist på live stream.

Ishockey-VM på Live Stream

Ved siden av å kunne se de fleste oppgjørene på Vsport 1 og Vsport 2 er det også mulig å se samtlige kamper fra turneringen på streamingplattformen Viaplay. Her kan man se på mens det spilles live, eller se alt i opptak.

Tilgjengelige plattformer i Norge

I Norge gir Viaplay sine kunder tilgang til alle kamper som spilles i ishockey-VM. Det inkluderer både gruppespillet og sluttspillet. Følg med når Norge og de andre lagene spiller på live stream.

Hvordan streame ishockey-VM

Om du ønsker å streame ishockey-VM i Norge er det Viaplay som tilbyr turneringen på sin plattform. Ta deg gjennom følgende steg for å streame VM i ishockey i dag:

Registrer deg

Velg abonnement

Se ishockey-VM på stream

Om ishockey-VM

Det aller første ishockey-VM ble spilt i 1920, den gang som del av sommer-OL i Antwerp. Siden 1930 har det blitt spilt hvert år, utenom under andre verdenskrig og i 2020 grunnet coronapandemien. Siden 1998 er det totalt 16 nasjoner som deltar i turneringen. Turneringen starter med et gruppespill med to grupper à åtte lag, og deretter sluttspill.

Alle lag fra hver gruppe møter hverandre én gang i gruppespillet. Etter det vil beste laget fra gruppe A møte det fjerde beste fra gruppe B, osv. Kampene i ishockey-VM 2024 vil bli spilt på to forskjellige arenaer; O2 Arena i den tsjekkiske hovedstaden Praha har plass til 17 300 tilskuere, mens Ostravar Arena i Ostrava har en kapasitet på 10 000 tilskuere.

Lag i ishockey-VM 2024

Gruppe AGruppe B
CanadaUSA
FinlandTyskland
SveitsSverige
TsjekkiaSlovakia
DanmarkLatvia
NorgeFrankrike
ØsterrikeKasakhstan
StorbritanniaPolen

Norge i ishockey-VM

Norge var for første gang med i ishockey-VM i 1937 i London, hvor laget endte på en 9. plass av totalt 11 land som deltok. Norges beste plassering noensinne i ishockey-VM var 4. plassen man oppnådde i mesterskapet i 1951, som ble spilt i Paris.

Siden 2006 har Norge spilt i VM på A-nivået hvert år, men ofte slitt med å ta seg videre fra gruppespillet. Siste kvartfinale for det norske landslaget var tilbake i 2012. Den gang ble man slått ut av Russland, som til slutt vant hele mesterskapet.

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Hvor kan jeg se ishockey-VM i Norge?

I Norge kan man se ishockey-VM på Viasport sine kanaler. På TV blir kampene vist på Vsport 1 og Vsport 2, mens samtlige kamper vises på stream på Viaplay.

Når starter ishockey-VM?

Ishockey-VM i 2024 starter 10. mai, med Norge - Sveits og Slovakia - Tyskland som de to åpningskampene. Finalen spilles 26. mai.

Kan jeg streame ishockey-VM på mobilen?

Som registrert bruker hos Viaplay kan du velge å se sport på stream når det måtte passe deg. Det inkluderer også å streame ishockey-VM på mobilen, hvor man kan se samtlige kamper både live og i opptak.

Kan jeg streame ishockey-VM online?

Hos Viaplay kan man følge masse spennende sport online på deres streamingplattform. For å kunne se ishockey-VM online kan man både benytte seg av sin PC, mobil eller nettbrett.