TVkampen.com TVkampen.com
 • 22 lør
 • 23 idag
 • 24 man
 • 25 tir
 • 26 ons
 • 27 tor
 • 28 fre
 • 29 lør
 • 30 søn
 • 1 man
 • 2 tir
 • 3 ons
 • 4 tor

The Masters på TV og Live Stream

The Masters er en av fire Majors i golf. Få med deg alt fra turneringen på TV og live stream.

Ingen kamper tilgjengelig for The Masters. Se andre sendinger i Golf

The Masters på TV i dag

The Masters er den største og mest prestisjefylte turneringen i golf, en av fire såkalte Majors. Hos TVkampen gir vi deg en fullstendig oversikt over når man kan følge The Masters på TV i dag.

Hvilke TV-kanaler viser The Masters i Norge?

I Norge er det Discovery som har rettighetene til å vise The Masters golf på TV. De viser turneringen hver dag på en av sine hovedkanaler, Rex.

Hvordan se på The Masters?

De som ønsker å følge The Masters i Norge kan velge å enten se golfturneringen på TV eller på stream. Discovery sitter på rettighetene til Majors-turneringen, hvor den hvert år vises på en av hovedkanalene og på stream på Discovery+.

The Masters på Live Stream

Fans av golf og The Masters i Norge kan følge turneringen i sin helhet på live stream. Rettighetsinnehaver Discovery viser nemlig alt på sin streamingplattform Discovery+, også utenom det som vises i hovedsendingen på TV.

Tilgjengelige plattformer i Norge

I Norge er det kun Discovery+ som har rettigheter til å vise The Masters på live stream. De tilhører Eurosport-nettverket, som ellers viser mye annen golf i løpet av sesongen. Det inkluderer samtlige fire Majors, inkludert The Masters som er første Majors-turnering hvert år.

Hvordan streame The Masters

Om du ønsker å streame The Masters i Norge er det altså Discovery+ som er plattformen å gå for. For å kunne få til å streame golfturneringen trenger du å gå gjennom følgende steg:

Registrer deg

Velg abonnement

Se The Masters på stream

Om The Masters

I golf har man tradisjonelt fire store turneringer, som går under navnet Majors. Den første som spilles hvert år er The Masters, nærmere bestemt på Augusta National Golf Club i USA i april. Turneringen ble første gang spilt i 1934, og er den eneste Majors-turneringen som spilles på samme bane hver eneste gang.

Vinneren av The Masters kan ta hjem en grønn blazer for sin prestasjon, som er den offisielle jakken til golfklubben som arrangerer turneringen (Augusta National Golf Club). Ved siden av selve jakken (og premiepengene) blir vinneren dessuten æresmedlem av klubben, og vil få invitasjon på livstid til å ta del i fremtidige utgaver av turneringen.

I løpet av historien er det flere profilerte og legendariske golfspillere som har vunnet The Masters. Amerikanske Jack Nicklaus står med rekorden for flest seire, hvor han vant totalt seks ganger. En annen kjent amerikansk golfer følger like bak med sine fem titler; ingen ringere enn Tiger Woods.

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Hvilke TV-kanaler vises The Masters på?

I Norge vises The Masters på Discovery+ sine plattformer. På TV viser de turneringen hver dag på kanalen Rex.

Når starter The Masters?

Turneringen er den første av fire Majors som spilles hvert år, alltid med start i april. I 2024 spilles The Masters fra torsdag 11. april til søndag 14. april.

Kan jeg streame The Masters på mobilen?

Gjennom Discovery-plattformen kan man følge turneringen både på TV og stream. Hvis man ønsker å se på stream kan man gjøre det på Discovery+, hvor det selvfølgelig også er mulig å følge hvert slag på mobilen og andre mobile enheter..

Kan jeg streame The Masters online?

Som bruker hos Discovery+ kan man velge å se en rekke sporter på stream. Disse kan man blant annet se på sin PC online, eller på andre enheter som mobiltelefon og nettbrett.