TVkampen.com TVkampen.com
 • 23 tir
 • 24 idag
 • 25 tor
 • 26 fre
 • 27 lør
 • 28 søn
 • 29 man
 • 30 tir
 • 31 ons
 • 1 tor
 • 2 fre
 • 3 lør
 • 4 søn

NBA på TV og Live Stream

NBA (National Basketball Association) er den mest kjente kjente basketball-ligaen i verden. Å spille i NBA er en drøm for alle profesjonelle basketballspillere. Her ser du en oversikt over NBA på tv og live stream.

Det er ingen aktuelle sendinger for NBA. Gå til startsiden

NBA på TV i dag

For den kommende sesongen forventer vi mange følelser, og vi gleder oss til å se magiske øyeblikk fra NBA på TV og live stream. I Norge er det for øyeblikket VG+ som har rettighetene til å vise NBA, hvor de vil vise utvalgte kamper fra grunnserien og sluttspillet gjennom sesongen.

Hvilke TV-kanaler viser NBA i Norge?

I Norge er det VG+ som har rettighetene til å vise NBA. Her er det verdt å merke seg at VG+ kun tilbyr streaming av kampene, som betyr at det for øyeblikket ikke er noen TV-kanaler som viser verdens beste basketliga her hjemme i Norge.

Hvordan se på NBA?

Om man vil få med seg NBA i Norge er det VG+ som er den offisielle tilbyderen. De har sikret seg stadig flere sportsrettigheter de siste årene, deriblant utvalgte kamper fra NBA i både grunnserien og sluttspillet i løpet av sesongen.

NBA på Live Stream

For å følge spenningen i NBA på livestream er det VG+ som gjelder når det kommer til offisielle sendinger i Norge. Her kan man følge både grunnserien og sluttspillet, så vi anbefaler at du sjekker vår oversikt for å se om nettopp ditt favorittlag er i aksjon.

Tilgjengelige plattformer i Norge

I Norge er det kun VG+ som har rettigheter til å vise NBA på live stream. De viser som oftest to kamper hver uke i løpet av grunnserien, med en på lørdag og en på søndag. I sluttspillet vil de også vise en rekke kamper, helt fram til og inkludert finalerunden.

Hvordan streame NBA

Om du ønsker å streame NBA i Norge er det VG+ som er plattformen å velge. For å kunne få til å streame verdens beste basketliga trenger du å fullføre følgende steg:

 1. Opprett bruker | Lag en bruker hos VG+
 2. Velg abonnement | Når du har registrert din bruker trenger du å så velge og betale for ditt foretrukne abonnement hos VG+
 3. Se NBA på stream | Etter dette gjenstår det bare å se på NBA på live stream

Om NBA

Historien til NBA strekker seg tilbake til 1946 med Basketball Association of America (BBA). Den første kampen var mellom Toronto Huskies og New York Knicks, og navnet NBA kommer etter sammenslåingen av BBA og National Basketball League (NBL) i 1949. Etterhvert som ligaen utviklet seg kom det en annen utfordrer på banen. American Basketball Association (ABA) kriget om de beste spillerne, men en ny sammenslåing ble svaret i 1976.

Det er 30 lag i NBA, og på tv kan vi se opptil 82 kamper fra hvert lag i løpet av en vanlig sesong. Lagene som er med har fast plass i ligaen ettersom det ikke er noe nedrykkssystem, noe som fører til at bare de absolutt beste spillerne får plass. I løpet av historien har 19 forskjellige lag vunnet NBA, mens 5 andre lag har nådd finalen. De resterende 6 lagene har aldri oppnådd dette målet.

De to mest suksessrike NBA-klubbene er Boston Celtics og LA Lakers, som står med 18 og 17 pokaler. Deretter følger Golden State Warriors med sine syv triumfer.

Boston Celtics er regjerende NBA-mester fra 23/24-sesongen, etter å ha slått Dallas Mavericks 4-1 i kamper i finalen.

Nordmenn i NBA

Per dags dato har vi bare hatt én nordmann i NBA. Torgeir Bryn spilte for Los Angeles Clippers i 1989 og ble den første skandinaviske spilleren i den amerikanske basketballigaen.

Lag i NBA

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Hvilke TV-kanaler vises NBA på?

I Norge er det ingen TV-kanaler som viser NBA, mens VG+ har rettighetene til å vise NBA på live stream. De viser to kamper hver uke i grunnserien, og utvalgte kamper i sluttspillet.

Når starter NBA?

Grunnserien i NBA starter som oftest i oktober, mens sluttspillet starter i april. Finalerunden pågår vanligvis i starten av juni.

Kan jeg streame NBA på mobilen?

Som registrert bruker hos VG+ kan du velge å streame deres sportstilbud hvor som helst og når som helst. Det inkluderer også å streame NBA på mobilen, enten live eller i opptak.

Kan jeg streame NBA online?

VG+ lar sine abonnenter se alt av sport online via deres streamingplattform. Man har der valget mellom å se NBA online på blant annet mobil og PC.