TVkampen.com TVkampen.com
 • 13 lør
 • 14 idag
 • 15 man
 • 16 tir
 • 17 ons
 • 18 tor
 • 19 fre
 • 20 lør
 • 21 søn
 • 22 man
 • 23 tir
 • 24 ons
 • 25 tor

NFL på TV og Live Stream

NFL (National Football League) er en profesjonell liga for amerikansk fotball i USA. Det er 32 lag som er med, fordelt mellom National Football Conference (NFC) og American Football Conference (AFC). Se terminliste for NFL kamper på tv og live stream.

Det er ingen aktuelle sendinger for NFL. Gå til startsiden

NFL i dag

Her på TVkampen kan du finne TV-guiden for NFL, slik at du er klar til å følge med på NFL-kampene i dag.

NFL på norsk TV

NFL, den amerikanske versjonen av fotball, nyter stor popularitet også i Norge. De imponerende stadionene, den lidenskapelige fansen, de spektakulære showene, og selvfølgelig de enestående toppidrettsutøverne som utgjør sporten.

Norske seere har i mange år kunnet benytte seg av Viaplay/Viasport og deres sportskanaler for å se NFL på TV. De siste sesongene er det VG+ som har overtatt stafettpinnen, hvor de viser to utvalgte kamper hver runde i grunnserien og så godt som alle kamper i sluttspillet. Den store Super Bowl-finalen vises naturlig nok også på VG+ for alle natteravnene som setter pris på å se Super Bowl på TV.

Hold et øye med disse NFL-kanalene i Norge:

 • VG+
 • DAZN

NFL LIVE-strømming i Norge

Hvis du ofte er på farten og ønsker å strømme NFL, kan du definitivt gjøre dette. Dette krever imidlertid at du har tilgang til VG+ og deres abonnementer. Dette er fordi de har rettighetene til NFL i Norge.

Hvordan strømme NFL i Norge?

Vi viser deg raskt og enkelt hvordan og hvilke steg du trenger å ta for å strømme NFL:

 • Registrer deg hos VG+
 • Velg abonnementet som passer for deg
 • Gå til deres side for direktesendt sport

Deretter kan du se og strømme NFL.

Om NFL

National Football League (NFL) utgjør kjernen i amerikansk fotball og fanger oppmerksomheten til millioner av fans over hele verden. Med en rik historie, ikoniske spillere, sterke lag, og betydelige økonomiske investeringer, representerer NFL konkurranseånden, underholdningen, og ren atletikk.

NFL har sin opprinnelse fra 1920 da den ble grunnlagt som American Professional Football Association (APFA) i Canton, Ohio. Gjennom årene har ligaen utviklet seg og blitt utvidet, sett fusjoner, lagdannelser, og regelendringer som har formet moderne amerikansk fotball. I 1966 fusjonerte NFL med sin rival, American Football League (AFL), noe som førte til opprettelsen av Super Bowl - en årlig mesterskapshendelse som fanger global oppmerksomhet.

Gjennom sin historie har NFL vært velsignet med legendariske spillere. Ikoner som Jim Brown, Jerry Rice, Lawrence Taylor, Joe Montana, og Walter Payton har etterlatt seg uforglemmelige spor i spillet, satt rekorder, definert epoker, og inspirert generasjoner av spillere og fans. I nyere tid har stjerner som Tom Brady, Aaron Rodgers, Patrick Mahomes, og J.J. Watt imponert publikum med sine ekstraordinære ferdigheter og konkurranseånd.

Om Super Bowl

Super Bowl er ikke bare en NFL-kamp; det er en kulturell begivenhet som samler Amerika rundt TV-skjermene en kald søndagskveld i februar. Fra sin ydmyke begynnelse i 1967 har den vokst til å bli en global sensasjon som tiltrekker millioner av seere, og blander sport, underholdning, og reklame til en uforglemmelig opplevelse. Årets høydepunkt er uten tvil pauseshowet, hvor verdens største musikkstjerner som Michael Jackson og Beyoncé har levert spektakulære opptredener, og skapt like stor oppmerksomhet som selve kampen. Super Bowl er også kjent for sine dyre reklameplasser, hvor annonsører betaler millioner for å fange publikums oppmerksomhet med kreative og ofte hjertevarmende reklamer. I kjernen av dette spetakkelet er selve kampen, hvor to lag kjemper om seieren etter måneder med hardt arbeid, og ofte skaper uforglemmelige sportsøyeblikk med dramatiske touchdowns og comebacks. Super Bowl har blitt mer enn en fotballkamp; det er et fenomen som forener sport, kultur og underholdning.

NFL-lag

NFL skryter av en rekke ikoniske franchiser, hver med sin egen legendariske arv og lojale tilhengerskare. Lag som Green Bay Packers, Pittsburgh Steelers, Dallas Cowboys, New England Patriots, og San Francisco 49ers har sementert sin status som faste utfordrere, samlet Super Bowl-seire, og kultivert lidenskapelige følgere verden over.

NFL Lag Plassering
Arizona Cardinals Glendale, Arizona
Atlanta Falcons Atlanta, Georgia
Baltimore Ravens Baltimore, Maryland
Buffalo Bills Orchard Park, New York
Carolina Panthers Charlotte, North Carolina
Chicago Bears Chicago, Illinois
Cincinnati Bengals Cincinnati, Ohio
Cleveland Browns Cleveland, Ohio
Dallas Cowboys Arlington, Texas
Denver Broncos Denver, Colorado
Detroit Lions Detroit, Michigan
Green Bay Packers Green Bay, Wisconsin
Houston Texans Houston, Texas
Indianapolis Colts Indianapolis, Indiana
Jacksonville Jaguars Jacksonville, Florida
Kansas City Chiefs Kansas City, Missouri
Las Vegas Raiders Las Vegas, Nevada
Los Angeles Chargers Inglewood, California
Los Angeles Rams Inglewood, California
Miami Dolphins Miami Gardens, Florida
Minnesota Vikings Minneapolis, Minnesota
New England Patriots Foxborough, Massachusetts
New Orleans Saints New Orleans, Louisiana
New York Giants East Rutherford, New Jersey
New York Jets East Rutherford, New Jersey
Philadelphia Eagles Philadelphia, Pennsylvania
Pittsburgh Steelers Pittsburgh, Pennsylvania
San Francisco 49ers Santa Clara, California
Seattle Seahawks Seattle, Washington
Tampa Bay Buccaneers Tampa, Florida
Tennessee Titans Nashville, Tennessee
Washington Commanders Landover, Maryland