Sportsbetting strategi: en guide

Sportsbetting kan være skremmende i starten. Frykt ei, det er ikke så vanskelig som du kanskje tror – særlig om du har en sportsbetting strategi.

En sportsbetting strategi er nøkkelen til å ha suksess når det kommer til betting og gambling. Akkurat som rett taktikk kan vinne fotballkamper. Du trenger å ha rett strategi og taktikk for hvert spill. Jo mer tanke og research du legger i dine spill, jo bedre vil sjansene dine være og jo bedre kalkulerte gjetninger kan du gjøre.

Vi vil guide deg gjennom denne prosessen med å velge din sport, bettingside og sette sammen en sportsbetting strategi.

Sportsbetting strategi: Hvordan gjøre de rette valgene

Det er utrolig viktig å gjøre de rette valgene når du starter med sportsbetting. Fra rett sport, til rett bettingside, til riktige markeder …

Start med én sport

Vi anbefaler så absolutt at du starter med én enkel sport, den som du har mest kunnskap om. Om det er en mindre populær sport er det enda bedre, ettersom det vil bety at bettingsidene vil ha mindre ekspertise. Det gjør at du kan utnytte oddsen.

Når det kommer til store sporter som fotball vil man finne effektive markeder som reflekterer lagenes sjanser veldig bra. Vi anbefaler at du starter med en lokal liga om mulig, som vil ha bedre dekning enn andre utenlandske ligaer (utenom de aller største ligaene, som Premier League i England).

Velg ett marked til å begynne med

Når du setter i gang bør du velge ett enkelt basismarked å begynne med for å bygge opp selvtilliten. Jo mer grunnleggende marked, jo lettere er det å slå bookmakerne. Det kan virke som en god idé å prøve seg fram med ulike markeder, men tålmodigheten vil være gull verdt.

Studer din liga!

Det neste å gjøre er å sørge for at du har så mye kunnskap som mulig på den konkurransen eller ligaen som du spiller på. Gjør din research om ligaen, se på lagenes form, skadeliste, suspensjoner og trenersituasjon.

Disse tingene vil alle spille en rolle når dommeren blåser i fløyta, særlig form og momentum. Om et lag har tapt tre kamper på rad vil de være desperate etter å vinne, så vi vil foreslå et spill på dobbelsjansen.

Sett dine spill

Det kanskje viktigste av alt er å faktisk sette ditt spill. Om du ikke vet hvordan det gjøres, så er det bare å følge disse enkle stegene:

  • Registrer din konto hos din utvalgte bettingside (LeoVegas og Unibet er bra forslag!)
  • Sett inn penger på din konto
  • Veldg din sport
  • Velg dine odds
  • Trykk på ‘Sett spill’

Når du først kommer i gang er det smart å holde seg til et par spill per helg. Du vil ikke ha 20 forskjellige spill spredt omkring. Å spille på kamper du skal se på er en god tommelfingerregel.

Hvordan sette ditt første spill

Vi har forklart hvordan du skal gå fram for å faktisk sette spillet, men det er noen viktige ting å merke seg før du setter i gang med spillingen.

Bankroll

Før du setter ditt første spill må du sette til side en bankroll som du vil spille for. Dette bør være penger du har råd til og ikke har noe problem med å tape, du vil ikke bli demoralisert pga. tap.

Å holde seg til små innsatser er viktig, særlig i starten. Om du taper dine fem første spill låter det ikke så bra, men om de bare var satt for 5 kr hver er det ikke så ille. Du vil ikke finne ut dette på den harde måten.

Vit dine sannsynligheter

Dette er avgjørende å huske før du setter ditt første spill, alle odds har en relativ sannsynlighet. Før du setter ekte penger bør du gå til en side som konverterer odds og se hva sannsynligheten er. Dette vil gi deg en bedre forståelse av vinnersjansen før du setter spillet.

Bør jeg tippe live?

Live betting er en stor del av online sportsbetting, men veldig vanskelig å mestre. Når du ser på en kamp fins det tusenvis av tanker som vil gå gjennom hodet og følelsene kan løpe løpsk.

Det er lett å miste hodet og starte å kaste vekk penger på det som i grunn er ikke-spill. Vær påpasselig og begrens din live betting!

Bokfør dine spill!

Det beste rådet vi kan gi er at du skal holde oversikt og bokføre dine spill! På den måten vet du hvor mye du har spilt for, hvem du har tippet på, gevinster og tap – alt. Ikke bare er det en sunn vane for å holde forbruket under kontroll, men det gir deg også en guide å se tilbake på.

Du kan se hva oddsen var da du satte visse spill, og om disse endret seg på noe tidspunkt. Du kan se på dine egne data og finne trender som kan hjelpe deg med å forbedre din spilling.

Arbitrage Betting

Den siste tingen vi vil ta opp er arbitrage betting, den eneste sportsbetting strategi som garanterer profitt. Enkelt sagt er arbitrage betting å tippe på begge sider av et marked med et minimum av like odds. Dette betyr at du er sikret gevinst uansett. Dette er en veldig vanskelig strategi, som krever at du virkelig nøye følger oddsen på ulike bettingsider.

Du vil trenge å registrere deg hos mange bettingsider og være klar til enhver tid. Odds endres raskt, og disse mulighetene er vanskelige å støte på.

FAQ

Hvilken sportsbetting strategi vil garantere profitt?
Kun arbitrage betting vil garantere en profitt.

Er det viktig med sportsbetting strategi?
Ja, det er veldig viktig å ha taktikk og strategi før du starter å spille.

Bør jeg bruke en strategi for betting?
Ja, du bør alltid ha en strategi når du better. Dette vil gi deg den beste mulige sjansen til å tjene penger.