Scoringsboost på Molde – Arsenal

Det er duket for returoppgjør når Molde møter Arsenal i Europa League på torsdag. I forrige runde gikk Molde opp i føringen etter langskudd fra Martin Skjelbreid Ellingsen, men etter to selvmål og scoringer fra Pépe og Willock endte kampen 4-1 til Arsenal.

Nå skal de møtes igjen, og som ny spiller hos NordicBet får du 5.00 i oddsboost på at det scores over 3,5 mål i kampen! I tillegg får du gratisspill på første innskudd, som gir veldig god verdi. Les mer om tilbudet nederst på siden.


Molde har gode sjanser for avansement

Selv om Arsenal er et vanskelig hinder, så er det de to beste lagene som går videre til sluttspillet. Molde har vunnet mot både Rapid Wien og Dundalk, og ligger godt an til avansement. De må ikke må vinne mot Arsenal, men går selvfølgelig for seier mot en av årets favoritter til å vinne Europa League.

Potensielt målrik kamp

Arsenal er i god form og kommer til å legge høyt press på Molde gjennom hele kampen. Da er det fort gjort å gjøre feil som kan gi The Gunners flere scoringsmuligheter. Vi har også sett at Molde kan være farlige, og satser på en målrik kveld med scoringsboost på Aker Stadion.

Dette er tilbudet

NordicBet gir alle nye spillere et 250 kr gratisspill på første innskudd. I tillegg får du omtrent doblet oddsen til 5.00 på over 3,5 mål i Molde – Arsenal.

Slik fungerer det

1. Registrer deg hos NordicBet via denne linken eller knappen nedenfor.
Les regler og vilkår nøye.
2. Gjør ditt første innskudd for å få et 250 kr gratisspill.
3. Gå til kampen, velg over 3,5 mål og plasser ditt spill med 5.00 i odds. Maks innsats 200kr.


Aldersgrense 18 år
Spill ansvarlig – Hjelpelinjen.no

Sånn ser du Premier League på TV og live stream i Norge