Arsenal eller Chelsea i Premier League

Det blir Premier League-spenning når Arsenal møter Chelsea på 2. juledag. Arsenal har det tungt og sliter med å produsere resultater, mens Chelsea har tapt sine to siste bortekamper.


Et spennende North West London derby

Selv om Arsenal har fordel av hjemmebane og totalt sett leder statistikken med 77 seire mot Chelseas 65, så er Chelsea storfavoritter før kampen. Lagene møttes sist i FA-cupfinalen der Arsenal til slutt løftet trofeet. Så hva er det som har skjedd?

Arsenal sliter med å score

Arsenal er i skrivende stund helt nede på 15.-plass på tabellen, og det er foran mål de største problemene ligger. Bare tre klubber har scoret mindre enn The Gunners dene sesongen.

Mange trodde at Aubameyang kunne bli toppscorer i ligaen, men nå ser det mørkt ut. På 14 spilte kamper står han med 3 mål, der siste kom i forrige hjemmekamp mot Southampton. Nå er han også tvilsom i oppstillingen etter å ha pådratt seg en skade.

Chelsea må øke nivået

Chelsea gikk 10 kamper uten tap og så lenge ut til å holde følge med topplagene, men så kom desember og tap i bortekampene mot Everton og Wolves. Nå venter nok en bortekamp, og her er det viktig med poeng for å ikke havne for langt bak på tabellen.

Frank Lampard er nødt til å produsere gode resultater i denne kampen. Han satt seg i sjefsstolen på Stamford Bridge med overgangsnekt, men brukte store summer på spillere som Timo Werner, Hakim Ziyech og Kai Havertz i sommer.


Aldersgrense 18 år
Spill ansvarlig – Hjelpelinjen.no

Sånn ser du Premier League på TV og live stream i Norge