Arsenal PL (Photo by Justin Tallis / AFP)

Manchester United – Arsenal: Før PL-runde 6

Rundens storkamp finner sted på Old Trafford på søndag, hvor serieleder Arsenal gjester Manchester United. Begge lag viser god form, hvem vil gå seirende ut av prestisjeoppgjøret?


Manchester United – Arsenal
📅 04.09.22 kl. 17:30
📺 V Sport Premier League
🏟️ Old Trafford

Tre på rappen for Manchester United

Etter to strake tap har Erik ten Hag og Manchester United fått vind i seilene. De tre påfølgende kampene har alle blitt vunnet, og ‘The Red Devils’ har med det fått heng på tetlagene.

Torsdagens seier mot Leicester var deres andre strake trepoenger på bortebane, noe laget ikke har klart siden august-september i fjor! Det er også første gang siden desember at de har holdt nullen i to kamper på rad.

Forrige hjemmekamp ble erkerival Liverpool satt på plass, og nå er det serielederen som står for tur. En ny triumf for ten Hag vil virkelig bidra til å løfte troen i den røde delen av Manchester.

Fem av fem for Arsenal

Serieleder Arsenal bare maler på videre, med fem seire av fem mulige i åpningen. I midtuken måtte de kjempe mot Aston Villa, men en Martinelli-scoring like før slutt gjorde at tre poeng ble igjen på Emirates.

‘The Gunners’ holder med det stand alene på tabelltoppen, og skal nå prøve å sette ny klubbrekord; aldri før har de vunnet sine første seks kamper i en Premier League-sesong.


Søndag vil derimot bli den første skikkelig testen for Mikel Artetas mannskap i årets sesong. Om de også klarer å hente tre poeng på Old Trafford vil Arsenal vise at de for alvor blir å regne med i tittelkampen.

Tidligere møter

Å vinne på Old Trafford har derimot ikke vært noe som Arsenal har gjort ofte de siste sesongene; de 10 siste PL-besøkene til Drømmens Teater har nemlig bare gitt én fattig seier.

Manchester United på sin side har vunnet fem av disse oppgjørene, deriblant en 3-2 i desember i fjor.

Tips for Manchester United – Arsenal

Begge lag viser god flyt om dagen, og vi kan se fram til et fartsfylt storoppgjør på Old Trafford søndag kveld.

Manchester United viser at de har noe på gang under ten Hag, og særlig forrige hjemmekamp mot Liverpool var imponerende. Arsenal er ute etter å overbevise tvilerne om at de er en reell tittelkandidat. En sjette strake seier vil være en solid søknad.

Tips:
Manchester United – Arsenal: 1-1