Generisk fotball

Før kampen: Liverpool – Arsenal

Arsenal tar turen til Liverpool for å kjempe om viktige poeng på Premier League-tabellen. Etter to runder står begge lag med full uttelling. Nå gjelder det å gi alt, og det er de regjerende seriemesterne som naturligvis er favoritter. Arsenal kan selvfølgelig ikke undervurderes til kampen.

Liverpool – Arsenal
Start: 28.09, kl. 21:00
TV: TV 2 Sumo / TV 2 Sport Premium

Liverpool jakter ny bragd

Etter en imponerende fjorårssesong sa Klopp av de skal jage en ny tittel, ikke bare forsvare den. Så langt ser dette ut til å stemme med seks mål på de to første kampene. Fire av målene kom i sesongåpningen mot Leeds der det stod 3-2 til pause. Lagene scoret ett mål hver i andre omgang, og Mohamed Salah har stilt inn siktet for å bli toppscorer igjen etter hattrick i sesongens første kamp.

Chelsea ventet i andre runde, og lagene gikk inn i garderoben i pausen uten scoringer. I andre omgang var det Sadio Mané som sendte inn sin søknad om å bli toppscorer med to nettkjenninger. I midtuken var det duket for ligacup, og flere reserve-spillere stilte opp og slo Lincoln 7-2.

Før kampen mot Arsenal kan Merseyside-laget glede seg over at Joe Gomez er tilbake etter en muskelskade, selv om kaptein Jordan Henderson ikke blir klar før start.

Arsenal kommer for å hente flere poeng

Arsenal møtte også et nyopprykket lag i første runde, og det ble en drømmestart da Alexandre Lacazette satt sesongens første scoring mot Fulham etter bare åtte minutter. Gabriel viste seg fram med scoring etter fire minutter av andre omgang, før Pierre-Emerick Aubameyang sikret seieren med tredje mål etter timen var spilt.

Det var et høyere spenningsnivå da West Ham sto på andre halvdel, og igjen var det Lacazette som sendte The Gunners opp i føringen. Utligningen fra The Hammers kom rett før pause, men Eddie Nketiah satt spikeren i kista som ga tre poeng til Arsenal. I ligacupen avanserte de mot Leicester på stillingen 2-0, og igjen var det unge Nketiah som havnet på scoringsstatistikken etter at Christian Fuchs på Leicester var uheldig og satt et mål i eget nett.

Arsenal bør ha Kieran Tierny, Sokratis og Cedric Soares tilgjengelig når de møter Liverpool. Samtidig kan det virke som Callum Chambers, Pablo Mari, Gabriel Martinelli og Shkodran Mustafi må se kampen fra sidelinjen.

Liverpool – Arsenal på TV

Kampen fra Anfield starter klokken 21:00, og vises på TV 2 Sumo og TV 2 Sport Premium.

Se flere kamper fra Premier League på TV her