Semifinale i OL

Norge – Ungarn i OL kvartfinale

Håndballjentene er gullfavoritter, og vi satser på at de klarer å få til det gutta dessverre ikke gjorde. Få med deg Norge – Ungarn i OL kvartfinale på onsdag fra kl. 6:15 norsk tid.

De norske jentene sikret bronsen i forrige OL, men har som mål å gjenta bragden med OL-gull i håndball fra både 2008 og 2012.

Sist det var Norge – Ungarn i et mesterskap var under håndball-EM for kvinner i 2020. Det endte med seier til jentene i hovedrunden, i en kamp Norge vant med 9 mål. Turneringen endte også med Norge som Europamester.

Håndballjentene går for seks strake

Det som har gjort håndballjentene så spennende å følge er at de virkelig våkner til live utover i kampen. Det er som regel jevnt i starten, før ting snur og ting går riktig vei, ofte når 2. omgang begynner. Det er aldri dårlig spill, men det er noen plugger som tennes.

Jentene har vunnet fem av fem mulige i gruppespillet og er det eneste laget som har full pott i OL. Ungarn tapte sine tre første kamper, men vant over Spania og tok den siste playoff-plassen foran spanjolene på innbyrdes oppgjør.

Dette er de andre kvartfinalene

Først ut er Montenegro mot ROC. Den spilles kl. 2:30. Deretter blir det Norge – Ungarn i OL kvartfinale med kampstart 6:15.

Deretter skal Sverige møte Sør-Korea i den tredje kvartfinalen klokken 10:00, før den siste semifinalisten blir klar når Frankrike møter Nederland kl. 13:45.

Se Norge – Ungarn på tv

Det er som vanlig på Discovery+ vi får se Sommer-OL på tv. Kampen vises i tillegg på TVNorge.

Dette er håndballjentene i OL 2021

Målvakter
Silje Solberg
Katrine Lunde

Kantspillere
Marit Røsberg Jacobsen
Camilla Herrem
Sanna Solberg-Isaksen

Bakspillere
Henny Ella Reistad
Veronica Kristiansen
Stine R. Skogrand
Nora Mørk
Stine Bredal Oftedal
Kristine Breistøl
Marta Tomac

Linjespillere
Marit Malm Frafjord
Kari Brattset Dale
Vilde Ingeborg Johansen

Reserver
Rikke Granlund
Emilie Hegh Arntzen
Malin Aune