Tyrkia - Norge i VM-kvalik

Tottenham – Leicester i Premier League

Det blir spenning fra Nord-London på søndag med Tottenham – Leicester i Premier League. Dette kan bli en av helgens mest spennende fotballkamper. Spurs er på andreplass med 25 poeng etter tapet mot Liverpool, mens Leicester bare er ett poeng bak.

Tottenham var uheldige mot Liverpool etter en scoring fra Roberto Firmino på tampen av forrige kamp, og mistet derfor sin førsteplass på tabellen. Leicester på sin side har nå kjent på sitt fjerde tap på syv hjemmekamper etter deres møte med den blå siden av Merseyside.

Tottenham – Leicester – tidligere resultater

Leicester har kommet hjem fra Nord-London uten poeng de siste tre gangene lagene har møtt hverandre. De tapte 3-0 forrige sesong på Tottenham Stadium. Før dette ble slått 5-4 og 3-1 på Wembley da Tottenham var under ledelse av Mauricio Pochettino.

Spurs med solid hjemmestatistikk

Tottenham var ubeseiret i sine siste 11 kamper i forkant av møtet med Liverpool på onsdag, og skal komme seg tilbake på riktig spor for å holde de regjerende mesterne i syne. De har bare sluppet inn 12 mål denne sesongen.

The Foxes setter pris på en god kamp

Med Jamie Vardy i front er det ikke mulig å ligge på latsiden. The Foxes klarer alltid finne måter å skape trøbbel for motstanderen, og med tanke på at et møte mellom disse lagene alltid inneholder mange mål, så forventer vi det samme denne runden.

Hvem vinner kampen?

Spurs er favoritter, men det er ikke lett å bli klok på formen til Leicester før kampen er i gang. Vil returen av Wilfred Ndidi gi rom til å presse ballen opp til Vardy? Kan Mourinho sette opp laget med store kontringer? Vi tror på mål til begge lag, men at Tottenham blir sterkest.

Hvor vises Tottenham – Leicester på tv?

Kampen har avspark søndag, kl. 15:15 og vises på TV 2 Sumo og TV 2 Sport Premium.

Se alle kamper fra Premier League