Premier League-kamper i helgen

Premier League-kamper i helgen

Spillerne er ferdig med landslagsfotball, og det betyr en ny runde med Premier League-kamper i helgen! Her er kampene i Premier League vi mener er de beste.

Manchester United – Newcastle

Lørdag, kl. 16:00

En fotballverden venter i spenning, for Cristiano Ronaldo kan være kampklar mot Newcastle.

Tror du Ronaldo scorer i returen? Betsson gir 3.00 i odds på at portugiseren melder seg på scoringslisten.
Aldersgrense 18 år – Spill ansvarlig | Hjelpelinjen.no

Man United jager en tredje seier av fire mulige i helgens runde av Premier League. Sesongen startet godt mot Leeds, men så ble det problemer og påfølgende poengdeling mot Southampton. Det satt også langt inne mot Wolves, i en kamp der United til slutt vant 1-0 etter scoring fra Greenwood i 80. minutt.

Newcastle på sin side er på jakt etter sesongens første seier. De har tapt mot både West Ham og Aston Villa, men var nære ved å ta sine første tre poeng mot Southampton. Et straffespark langt ute i overtiden førte til at det bare ble ett poeng.

Til helgen får vi se to lag som er desperate etter seier, og for en atmosfære det blir på Old Trafford når Ronaldo er tilbake!

Leicester – Manchester City

Lørdag, kl. 16:00

Leicester har hatt et par gode sesonger og begynner å bli en gjenganger blant de øverste lagene i ligaen. Etter anskaffelsen av Brendan Rodgers har det vært mange grønne piler på King Power Stadium.

The Foxes har signert Boubakary Soumare og ettertraktede Jannik Vestergaard fra Southampton. I tillegg har Patson Daka kommet inn for å avlaste Jamie Vardy som fyller 35 år i januar.

Jobben som ligger foran Leicester er vanskelig når de skal forsvare seg mot regjerende Premier League-mester Manchester City. City har også vært opptatt med å signere spillere i sommer, med blant annet Jack Grealish. Han var med å føre City til en bunnsolid 5-0-seier mot Arsenal i forrige kamp.

Det store spørsmålet vil være hvem som kan fylle tomrommet etter at Sergio Agüero forsvant. De var på jakt etter både Harry Kane og Cristiano Ronaldo, men måtte gi slipp på begge. Kane ble for dyr, mens Ronaldo valgte å gå til gamleklubben. For øyeblikket er det den unge spanjolen Ferran Torres som har fylt rollen, og om han fortsetter å skape problemer for forsvaret er absolutt mulig.

Leeds – Liverpool

Søndag, kl. 17:30

I likhet med Newcastle står også Leeds uten seier i årets sesong. De ble knust av Manchester United og har deretter spilt uavgjort mot Everton og Burnley. Nå har de styrket troppen med walisiske Daniel James som tidligere spilte for Manchester United.

Kampen mellom Leeds og Liverpool er en av helgens utvalgte i Fotballprofeten Free2Play. Det er gratis å delta, og du kan vinne 60 000 kr!

Marcelo Bielsa har hatt et øye for James og var nære ved å signere ham i januar 2019, men den avtalen ble det ikke noe av. Farten og arbeidskapasiteten vil med stor sannsynlighet passe godt inn hos Bielsa’s mannskap.

Jobben med å beholde poengene på Elland Road kan bli vanskelig for Leeds når Liverpool kommer på besøk. Jürgen Klopp og hans menn har 7 av 9 poeng denne sesongen, med uavgjort mot Chelsea. The Reds ligger på 5.-plass før det spilles Premier League-kamper i helgen.

Mohamed Salah har så langt scoret 99 Premier League-mål, og øyner muligheten til å score mål 100 i hans 161. kamp i ligaen. Med scoring blir han den 10. raskeste spilleren til å nå 100 mål.

De tidligere kampene mellom Leeds og Liverpool har inneholdt mye spenning etter at Leeds returnerte til den øverste divisjonen i 2020. De siste to kampene har vært en thriller med 7 mål, og uavgjort med 1-1. Her er det bare å gjøre seg klar til kamp!