EM-favorittene

Dortmund møter Bayern München i Der Klassiker

På lørdag går startskuddet for sesongens første Der Klassiker i Bundesliga når Dortmund møter Bayern München på Signal Iduna Park. Den gule veggen må se kampen på TV, og vi gleder oss til en forrykende aften fra avspark!

Dortmund – Bayern München
Lørdag, kl. 18:30

Sånn ser du Dortmund – Bayern München på tv

Dortmund deler tabelltoppen med Bayern, og bare målforskjellen skiller lagene som har vunnet fem og tapt en kamp hver. Det som gjør dette så interessant er at Dortmund bare har sluppet inn to mål på sine seks første kamper, og i fem av kampene har de holdt nullen. Nå skal derfor Lewandowski få prøve seg mot ligaens gjerrigknarker.

På motsatt banehalvdel skal Erling Braut Haaland se om han igjen får lurt ballen rundt Neuer slik han gjorde i den tyske Supercupen. Han har fått noen fulltreffere etter å ha scoret i tre av de seks første rundene. Bayern har tross alt sluppet inn ni mål så langt, så her kan alt skje!

Vanskelig for Dortmund i 19/20

Da lagene møttes i Bundesliga forrige sesong ble det en tøff kveld for Dortmund som gikk i dusjen på 4-0. Det var Lewandowski som åpnet og avsluttet ballet, mens både Gnabry og en uheldig Hummels også fikk nettkjenninger.

I den andre kampen ble det jevnere, med to redninger på strek og en av sesongens fineste mål i Bundesliga.

Kan være avgjørende for ligagullet

Det er alltid en stor kamp når Dortmund møter Bayern München, og denne kampen kan føre Dortmund foran på tabellen. Det er fortsatt for tidlig å si noe om hvordan det ser ut etter 34 kamper, men utslagsgivende er det alltid muligheter for. Tre poeng vil være gull verdt for Dortmund som havnet 13 poeng bak i forrige sesong. Du kan se kampen på Viaplay og Vsport 1 på lørdag kveld.

Det er også mange andre spennende kamper å få med seg. Se vår oversikt over fotball på tv.