CSKA Sofia - Bodø/Glimt

CSKA Sofia – Bodø/Glimt i Conference League

Glimt skal til Bulgaria og kampen mellom CSKA Sofia – Bodø/Glimt på torsdag. Etter seieren på første kampdag har Glimt et godt utgangspunkt, og nå er det viktig med et godt resultat å ta med seg på veien videre i Conference League. Etter Sofia-kampen er det Roma som tar turen til Aspmyra.

CSKA Sofia – Bodø/Glimt
Torsdag, kl. 18:45
V4 / Viaplay

Bodø/Glimt med storspill

Det var et dominerende Glimt-lag vi så i kampen mot Zorya Luhansk. En perfekt start på Conference League, i en kamp som endte 3-1 på Aspmyra. Selv om enkelte spillere skilte seg ut er det gjennomgående høy kvalitet på spillet. Baklengsmålet kom på tampen av kampen, men det er Pellegrino sitt spektakulære mål vi husker best.

CSKA Sofia tapte mot Roma

Selv om CSKA Sofia scoret tidlig tok det ikke lang tid før Roma utlignet i deres kamp. Det som startet bra snudde fort, og det ble 5 Roma-mål og et rødt kort til en Sofia-spiller før kampen var over.

Det italienske hovedstadslaget er den store favoritten i gruppa, men gruppeseier er ikke eneste veien til sluttspill. Etter seks gruppespillkamper vil 2.-plassene gå til playoff mot lagene som havnet på 3.-plass i Europa League.

Bodø/Glimt møter Roma neste runde

Etter kampen mellom CSKA Sofia – Bodø/Glimt blir det kamp på Aspmyra igjen den 21. oktober. Da kommer Roma på besøk, i det som enten kan bli en spektakulær, eller tung kveld.

Se oversikt over gruppene i Conference League.