Gruppene i Champions League 2021/22

Chelsea – Tottenham møtes i storkamp

Det blir storkamp i Premier League med Chelsea – Tottenham på søndag. To poeng skiller lagene som for øyeblikket innehar 1. og 3.-plass på tabellen. Felles for begge er at de virkelig har fått ballen til å rulle, for Spurs har ikke tapt på 8 ligakamper, mens Chelsea står med 7 Premier League-kamper på rad uten tap.

Chelsea sterkest forrige sesong

Chelsea var det sterkeste laget da de møttes forrige sesong. The Blues vant begge kampene 2-0, og det er spesielt Son sitt røde kort og 3 kampers utestengelse vi husker godt.

Kamper som dette er alltid spennende, og det blir en skikkelig trenerduell. Tottenham-trener Mourinho satt tidligere i sjefsstolen for Chelsea. Nåværende Chelsea-trener Frank Lampard var med i troppen.

Chelsea i kjempeform

Chelsea er allerede videre i Champions League med god margin. De har vunnet de seks siste kampene i alle konkurranser og har målfarlige spillere i alle ledd på banen.

Det er hele 11 Chelsea-spillere som har scoret mål i årets Premier League-sesong. Timo Werner er toppscorer med fire mål, mens Tammy Abraham, Kurt Zouma og Jorginho har tre. I tillegg har de fått en tryggere sisteskanse med Édouard Mendy.

Tottenham kan svare

Son Heung-min er ett mål unnå å være toppscorer i ligaen, men han hadde ikke klart dette uten Harry Kane. Kane står med ni målgivende og har gode muligheter til å doble nestemann på lista. Han har i tillegg 7 scoringer.

Det blir vanvittig spennende når lagene skal i aksjon, for her er det mye krutt. De er begge på jakt etter ligagull, og kampen kan være avgjørende for hvem som til slutt havner øverst på tabellen.

Sånn ser du Chelsea – Tottenham

Få med deg Chelsea – Tottenham på TV og live stream. Kampen vises på TV 2 Sumo, TV 2 Sport Premium og TV 2 Sport Premium 2 på søndag 29. november fra kl. 17:30.

Alle Premier League-kamper på TV