Eliteserien

Scorer Neymar mot Atalanta?

Det er under to uker til det er finale i årets Champions League, og før den tid skal PSG måle krefter mot årets store overraskelse, Atalanta. Om Neymar scorer i kvartfinalen, slik han scoret mot Dortmund i åttendedelsfinalene, så kan 100 kr innsats bli utbetalt som gevinst på 750 kr!

Unibet gir nye spillere 7.50 i oddsboost (opp fra 2.10) på at den brasilianske superstjernen scorer. Eventuelle gevinster blir utbetalt helt uten omsetningskrav! Les mer om tilbudet nederst i artikkelen.

Atalanta – Paris Saint-Germain

Kampstart: Onsdag, kl. 21:00
Neymar scorer: 7.50 (2.10)


Aldersgrense 18 år
Spill ansvarlig – Hjelpelinjen.no

PSG drømmer om semifinale

Med Atalanta som motstandere kan PSG ta seg til semifinalen for første gang siden 1995. Det er bare én kamp som gjelder for å avansere, som kan være positivt når PSG tidligere har slitt i returkampen.

Paris Saint-Germain kom igjennom gruppespillet uten tap, og gikk videre mot Dortmund i åttendedelsfinalen på 3-2 sammenlagt.

Mbappe har hatt problemer med ankelen, men har kommet seg tilbake til trening. Han er et spørsmålstegn før kampen. Til stor glede for PSG-fans er han i alle fall er med i troppen.

Verratti sliter også med skade og var ikke med til Portugal. Han er også en del av troppen, men Thomas Tuchel bestemmer om han kommer på et senere tidspunkt av sluttspillet.

Atalanta – Den store overraskelsen

Vi skal ikke legge skjul på at Atalanta har vært gode denne sesongen. Tredjeplass i Serie A og en plass i kvartfinalen av Champions League er utrolig stort. Nå øyner de en plass i semifinalen, men da må de stå i mot et farlig angrep.

Det kan være vanskelig for Atalanta å true det franske hovedstadslaget. Ilicic som har vært brennhet denne sesongen er ikke med, og det skal være av personlige grunner. Vi skal ikke spekulere for mye, men håper at han kommer tilbake sterkere i fremtiden.

Tilbudet

Paris-Saint Germain er favoritter til å vinne når lagene møtes, og scorer Neymar mot Atalanta får du gevinsten umiddelbart!

Oddsen på Neymar-scoring er i skrivende stund på 2.10, som betyr en solid oddsboost til 7.50.

Slik fungerer det

1. Registrer deg her (via linken eller ‘TILBUDET’) – Velg oddsboosten som ditt valg av bonus.
2. Gjør et innskudd – Finn kampen og legg et spill på Neymar til å score mot Atalanta. Oddsboost må vises på kupongen.
3. Spill – Maks innsats er 100 kr. Min innskudd 100 kr. Maks gevinst 750 kr. Gevinsten betales ut i ekte penger.


Aldersgrense 18 år
Spill ansvarlig – Hjelpelinjen.no


Trykk deg inn via linken for å se full oversikt over Champions League på TV.