Messi eller Ronaldo i Champions League

Nå får vi endelig se duellen mellom Messi og Ronaldo, for Barcelona møter Juventus i siste kamp av gruppespillet i årets Champions League! Forrige gang lagene møttes måtte Cristiano Ronaldo følge med fra sofaen, så nå kommer han for å vise Messi hvem som er sjefen.

Barcelona tok første stikk

Da lagene møttes på Juventus Stadium vant Barcelona 2-0. Ousmane Dembélé var heldig da han scoret første mål ved at ballen gikk via en Juventus-spiller og over Szczęsny. Med fem minutter igjen av ordinær spilletid ble Juventus redusert til 10 mann, før Messi satt spikeren i kista fra krittmerket ett minutt på overtid.

Favorittene er videre

Selv om begge lag er videre til sluttspillet så håper vi ikke at Andrea Pirlo eller Ronald Koeman sparer på kruttet av den grunn. Dette er en sjelden mulighet til å matche to av det siste tiårets desidert beste spillere, og vi forventer fult trykk fra start!

Barcelona er ubeseiret

Etter fem runder har Barcelona scoret 16 ganger og sluppet inn 2 mål. Nå skal det sies at Dynamo Kiev og Ferencvaros ikke kan måle seg opp mot de spanske gigantene, men det er fortsatt en ganske vanvittig målforskjell for det eneste laget som kan komme seg gjennom gruppespillet med full uttelling i alle kamper.

Dembélé er toppscorer for Barca med fire scoringer, etterfulgt av danske Braithwaithe og Messi som begge har tre nettkjenninger hver. Greizmann står med to mål, så selv om Messi ofte blir ansett som den store stjernen er det flere spillere Juventus må passe seg for.

Juventus må score mål

Álvaro Morata er sammen med Rashford og Haaland toppscorer med seks mål i årets gruppespill. Spanjolen har spilt alle kamper, mens Ronaldo som har gått glipp av to kamper har to nettkjenninger. For at Juventus skal kunne slå Barcelona er de nødt til å få til mer, og dersom de vinner vil de endelig få sin revansje etter tapet på hjemmebane.