Haaland kan gi deg gevinsten

Til lørdag er Bundesliga tilbake, og lite smaker vel bedre enn et skikkelig derby? Haaland kan gi deg gevinsten, for LeoVegas kliner til med en oddsboost for nye spillere som gir deg 10.00 i odds på ny Haaland-scoring! Eventuelle gevinster er uten omsetningskrav, og i tillegg kan du doble størrelsen på ditt første innskudd på opptil 3000 kr med deres velkomstbonus! Les hvordan du deltar nederst i artikkelen.


Dortmund – Schalke 04

Dato: 16. mai
Tid: 15:30

Haaland scorer: 10.00 (1.58)


Kjempeform før jul

Med vannvittig fart og en helt spesiell egenskap til å være på rett plass til rett tid, så sjokkerte Haaland hele verden før jul. I Champions League-debuten for RB Salzburg ble det hat-trick. Overgangen til Dortmund har også båret frukter med 16 mål på 14 kamper. Et gjennomsnitt på ett mål i timen er hvorfor vi mener dette tilbudet er solid.

Forberedelser til kampen

Dortmund har trent hardt de siste månedene, og Haaland har selv sagt han er i veldig god form. For en 19-åring som puster fotball er det ingen tvil om at han gjør sitt for å bare bli bedre.

Stans av kamper og treninger kan gjøre noe mentalt for en fotballspiller, men her har Dortmund vært på ballen. De har rekruttert tidligere Dortmund-keeper og idrettspsykolog Philipp Laux. Han skal hjelpe laget med å takle det psykologiske.

Jager seriegullet

Det gjenstår 9 runder av årets Bundesliga-sesong, og Dortmund ligger på 2.-plass, bare 4 poeng bak Bayern München. Schalke har hatt mindre suksess med sin 6.-plass. Det er i tillegg store avstander opp til Bayer Leverkusen på 5.-plass. Leipzig er i hælene på Dortmund, så dette blir en viktig kamp. Den blir i tillegg veldig spennende når en 50-lapp kan gi gevinst på 500 kr!

Som ny spiller kan du få ekstra penger på første innskudd.

Tilbudet

1. Registrer deg hos LeoVegas via denne linken eller knappen nedenfor. Les regler og vilkår nøye.
2. Gjør ditt første innskudd på 500 kr eller mer for å få din oddsboost, og sett ditt spill på at Haaland scorer til 10.00 i odds (maks 50 kr).
3. Haaland kan gi deg gevinsten om han scorer, helt uten omsetningskrav.


Aldersgrense 18 år
Spill ansvarlig - Hjelpelinjen.no 

Les mer om fotball på 16. mai her.