Premier League-kamper i helgen

Vinn stort på England-seier i kvartfinalen

England er det eneste laget som ikke har sluppet inn mål i fotball EM 2021. Nå skal de opp mot Ukraina i kvartfinalen, og da forventer vi at England viser hvorfor de er storfavoritter. Jordan Pickford står faktisk bare med 7 redninger, så det sier litt om hvordan den engelske midtbanen og forsvaret jobber.

England er som nevnt storfavoritter, men det stopper ikke Betsafe fra å gi nye spillere 10.00 i oddsboost på England-seier. I tillegg til at 200 kr kan gi deg 2000 kr i gevinst så kan du ta del i deres vanlige velkomsttilbud med et 250 kr gratisspill. Her er det god verdi å hente for å øke spenningen til mesterskapet.


Slik fungerer det

Opprett din konto og gjør et innskudd på 200 kr. Deretter kan du gå til England-kampen og legge ditt spill med 10.00 i odds. Du vil også ha et 250 kr gratisspill tilgjengelig som kan plasseres på hva du vil. Taper du på gratisspillet vil du få et nytt, og sånn fortsetter det helt til du vinner.

Harry Kane på scoringslista

Raheem Sterling var den eneste som hadde scoret mål for England før kampen mot Tyskland. Det tok 86 minutter før Kane endelig fikk sin første nettkjenning, så blir det spennende å se om han klarer å sette et til. Det er generelt få scoringer i England sine kamper, men det betyr lite når de ikke slipper inn mål.

Ukraina kan være farlige med Yarmolenko, Yaremchuk og Zinchenko, men England har et arsenal av forsvarsspillere i verdensklasse. Det skal godt gjøres å slite ut midtbanen med Luke Shaw som virkelig har tatt kontroll og storspilt sammen med Kalvin Phillips. I hodeduellene er Harry Maguire ustoppelig, og med Walker og Stones på hver sin side i forsvaret har de både styrke, løpskraft og hastighet.

Dette kan utarte seg til å bli en jevn og spennende kamp, men det er liten tvil om at nivået i Premier League er høyere enn i Premjer-Liha.


Aldersgrense: 18 år
Spill ansvarlig | Hjelpelinjen.no