Fotball

Derfor skal Danmark vinne over Tsjekkia i kvartfinalen

Danmark har gitt oss noen flotte øyeblikk i fotball EM 2021. Selv om det startet med et mareritt da Eriksen falt om, så samlet en hel nasjon seg og holdt motet oppe. Det var ikke før siste kamp av gruppespillet at danskene fikk sine første poeng, og nå er de klare for kvartfinale mot Tsjekkia.

Danskene stiller som favoritter i kampen, og seier kan gi storgevinst. Som ny spiller hos NordicBet får du 10.00 i oddsboost på at Danmark vinner kampen. Tilbudet kan brukes sammen med deres vanlige velkomstbonus med 250 kr gratisspill på første innskudd.


Beste måte å bruke tilbudet

Registrer din konto og gjør ditt innskudd på 200 kr. Legg ditt spill på Danmark for 200 kr med 10.00 i oddsboost. Deretter kan du legge ditt 250 kr gratisspill på det du selv ønsker. Setter du alt på Danmark-seier kan 200 kr bli til 2500 kr!

Innskudd på 100 kr vil også gi gratisspill på 250 kr, men oddsboosten har en maksinnsats på 200 kr.

Dette gjør Danmark så bra

Det danske landslaget var langt nede etter å ha mistet sin store stjerne. Men det har på ingen måte stoppet dem. I Eriksens fravær har den 20 år gamle Sampdoria-spilleren Mikkel Damsgaard virkelig briljert offensivt på midtbanen. Nå har han i tillegg bursdag på kampdagen, så da kan det vel tenkes at han får en ny nettkjenning.

En annen dansk spiller som må trekkes fram er Joakim Mæhle, som er en av de beste i hele turneringen. Atalanta-spilleren er ofte med opp for å true på venstrekanten, og med Dolberg i scoringsform kan danskene fort ta ledelsen.

Den store trusselen til Tsjekkia er Patrik Schick, som blir en hard nøtt å knekke. Danskene har et solid forsvar med Kjær og Christensen, og store Vestergaard som skal opp i hodeduellene. Her har de nok av kraft til å sette en stopper for Bayer Leverkusen-spissen.

Vi holder en solid knapp på dansk seier, og da smaker det selvfølgelig ekstra godt å vinne noen kroner!


Aldersgrense: 18 år
Spill ansvarlig | Hjelpelinjen.no