fotball Foto: Unsplash

Arsenal – Chelsea på søndag

Det er klart for sesongens første store London-derby. På søndag kl. 17:30 braker det løs på Emirates Stadium med kampen Arsenal – Chelsea.

Oversikt over alle kamper i Premier League.

Chelsea er en av årets favoritter

Det er ikke noen tvil om at The Blues stiller sterkt i år. Det er bare Manchester City som har bedre sjanser ifølge oddsen. Med Romelu Lukaku i boks kan det gå mot en ny derby-seier på Emirates Stadium.

Arsenal skal få det tøft med å score på Edouard Mendy. Franskmannen har holdt nullen 16 ganger av i alt 31 kamper. Det er en statistikk som beviser at Chelsea har en god keeper, men også et solid forsvar.

Thomas Tuchel kan velge å sette Lukaku på topp fra start, og kanskje Kai Havertz får prøve seg på den ene kanten, med Mason Mount på den andre. Marcos Alonso får i så fall en sentral rolle med å fordele baller oppover til de tekniske og raske spillerne på topp.

Martin Ødegaard er ikke klar

Arsenal har en jobb å gjøre om de skal få til en god sesong. Åpningskampen mot Brentford gikk ikke veien. At Aubameyang nå er tilbake er gode nyheter, selv om Lacazette fortsatt er ute med sykdom. Saka, som virkelig fikk vist seg frem under fotball-EM, er også usikker grunnet fysikken.

Vi venter i spenning på å se når Martin Ødegaard er med i lagoppstillingen. Han ble nylig bekreftet som Arsenal-spiller, men Arteta har vært forsiktig med å si for mye rundt planene. Han er en teknisk begavet og kreativ spiller, men er ennå ikke klar for å spille.

På topp blir det enten Martinelli eller Auba. Vi forventer å se Granit Xhaka defensivt på midtbanen med Nicholas Pepe og Bukayo Saka på kantene. Offensivt på midtbanen blir det Emile Smith Rowe ettersom Ødegaard ikke er klar. Smith Rowe hadde også en veldig god kamp mot Brentford.

Nå gleder vi oss spent til å se hvem som stikker av med poengene i kampen Arsenal – Chelsea.


Chelsea er storfavoritter, og om du vil øke spenningen til kampen kan du sette et spill hos Betsson!
Aldersgrense 18 år | Spill ansvarlig – Hjelpelinjen.no