10x pengene på norsk OL-triumf i håndball

Håndballjentene er sultne på nytt OL-gull etter bragden fra 2008 og 2012. I 2016 ble det bare bronse, og vi har selvfølgelig stor tro på en ny gullmedalje. Om går hele veien kan 100 kr bli til 1000 kr med oddsboost for nye spillere på LeoVegas.

Oddsen er skrudd opp fra 2.50 til 10.00, og eventuelle gevinster blir utbetalt helt uten omsetningskrav! Les mer om hvordan du deltar nederst på siden, eller gå rett til tilbudet ved å trykke på «Til tilbudet».


Den regjerende europamester

De norske jentene er regjerende europamester i håndball. Laget er selvfølgelig en av de store favorittene i år, og vi forventer spenning hele veien.

I gruppespillet står to europeiske, to asiatiske og ett afrikansk lag på andre banehalvdel. Det viktigste er å havne blant topp fire for å komme til kvartfinale. Ett av disse lagene er regjerende verdensmester Nederland i den siste og avgjørende kampen den 2. august.

Hvorfor skal jeg prøve dette?

Norge er som kjent en av verdens beste nasjoner i håndball, i tillegg til å være favoritter før turneringen starter. Maksinnsatsen er 100 kr, som er rimelig når den potensielle gevinsten er 10 ganger pengene. Om Norge går hele veien er det penger man får uten omsetningskrav.

Om ønskelig kan man også få sitt innskudd doblet på opptil 3000 kr, for de som ønsker å spille litt mer. Det er selvfølgelig valgfritt.

Slik fungerer det

  1. Registrer din konto hos LeoVegas via denne linken eller knappen nedenfor
  2. Gjør ditt første innskudd på 100 kr (eller mer)
  3. Gå til markedet for vinner av OL for kvinner, og velg Norge
  4. Huk av oddsboost på kupongen før spillet plasseres, og spenningen kan starte

Aldersgrense 18 år | Spill ansvarlig – Hjelpelinjen.no

Få med deg fult program i sommer-OL.