Oddsboost på Leeds-seier kan gi kjempegevinst

Det er bare to poeng som skiller Leeds og Arsenal på tabellen før de møtes på søndag. Enten du er Leeds-fan eller liker å se gode kamper, så kan det lønne seg å slå til med dette kjempetilbudet.

Ved å registrere deg hos NordicBet får du 10.00 i oddsboost på at Leeds vinner over Arsenal. Du får i tillegg gratisspill på dine første innskudd. Med andre ord kan 100 kr gi deg totalt 1800 kr gevinst! Les mer om tilbudet nederst på siden.


Odds på kampen
Leeds vinner: 3.20 (10.00)
Uavgjort: 3.75
Arsenal vinner: 2.20


Scoringsformen og spenning i Leeds-kamper

Leeds har scoret i 7 av de første 8 rundene, og det er Patrick Bamford som har vært farligst. Han står for halvparten av målene denne sesongen. Når det gjelder forsvaret er det en annen sak, for dessverre har de sammen med West Bromwich sluppet inn flest mål i ligaen.

Det blir fort mål begge veier, som også betyr at alt kan skje i en slik kamp. Det så vi både mot Liverpool i sesongåpningen og mot Fulham i kampen etter. De klarte også uavgjort mot Manchester City, så vi vet at Marcelo Bielsas menn kan overraske.

Arsenal har blandede resultater

Noe som også bygger opp rundt dette med en spennende kamp er Arsenal sine resultater denne sesongen. De tapte mot Liverpool og Manchester City, vant over Manchester United og tapte mot 3-0 mot Aston Villa forrige runde. Det svinger veldig mye i ligaen for The Gunners.

Det er Alexandre Lacazette som er toppscorer med tre nettkjenninger, selv om det var Pierre-Emerick Aubameyang som var spådd som en potensiell toppscorer i ligaen. Her blir det angrep begge veier, og potensielt en målrik kveld med høy spenningslist. Da er det utmerket at bare 100 kr trengs for en potensiell storgevinst.

Sånn får du oddsboost på kampen

1. Registrer deg hos NordicBet via denne linken eller knappen nedenfor.
Les regler og vilkår nøye.
2. Gjør et innskudd på 100 kr eller mer for å få din oddsboost og ditt 250 kr gratisspill. Maks innsats med oddsboost er 100 kr.
3. Dersom Leeds vinner får du din gevinst!


Aldersgrense 18 år
Spill ansvarlig – Hjelpelinjen.no

Sånn ser du Premier League på TV og live stream i Norge