EKSTRASJANSE – Fotballprofeten – VM-kvalik med 100 000 kr i premiepotten

Den første playoff-runden til fotball-VM skal avgjøres. Ukens omgang i Fotballprofeten starter allerede torsdag, og siste mulighet til å sende inn dine svar er kl. 20:45.

Alt du må gjøre er å gjette korrekt resultat i seks VM-kvalifiseringskamper, og mye står på spill for lagene. For din del kan du sitte igjen med 100 000 kr!

Ukens kupong

  • Italia – Nord-Makedonia
  • Portugal – Tyrkia
  • Sverige – Tsjekkia
  • Wales – Østerrike
  • Brasil – Chile
  • Uruguay – Peru

Etter to uavgjort på rad måtte Italia inn i VM-playoff, og første motstander er Nord-Makedonia. Italienerne startet kvaliken sterkt med tre seire på rad. Den gode formen fortsatte gjennom sommeren med EM-gull. Deretter ble det tyngre og i de resterende fem kampene ble det bare én seier og fire uavgjort. Nå gjelder det for Italia som kommer til å gi jernet, og vi forventer seier.
Tips: 1-0

Portugal er ikke et landslag i harmoni. Cristiano Ronaldo er formsvak og samtidig hadde Tyrkia en bedre kvalik enn forventet. Dette kan bli tungt for hjemmelaget, så da avgjøres kampen i ekstraomganger?
Tips: 1-1

Østerrike tok den absolutt siste playoff-plassen og har inten ting å tape mot Wales. Dessuten er Aaron Ramsey akkurat tilbake fra skade og har sannsynligvis ikke 90 minutter med krefter. Her kan det bli en skikkelig smell. Det ble i snitt 3,6 mål i hver Østerrike-kamp i VM-kvaliken. Tips: 2-2

Brasil har allerede kvalifisert seg før de møter det evig kjempende Chile. Ikke umulig at brasilianerne har lagt fra seg skoa på Copacabana.
Tips: 1-2

Til slutt har vi en ekstremt viktig kamp fra Sør-Amerika. Uruguay sikrer i teorien sin VM-plass med seier, mens Peru må se langt etter en playoff-plass ved tap. Mye står på spill i denne kampen.
Tips: 1-1

Delta på Fotballprofeten Free2Play – du kan vinne 100 000 kr!