ATP Finals 2020

Dette er ATP Finals 2020

Det står om prestisje og viktige poeng når ATP Finals 2020 går av stabelen i O2 Arena i London. Til neste år flyttes finalene til Torino i Italia. Årets ATP-kalender avsluttes med det beste av tennis på TV fra 12. november. ATP Finals er rangert som det nest viktigste i ATP etter de fire Grand Slam-turneringene.

Vi har i løpet av de siste årene vært vitne til noen utrolige øyeblikk i O2 Arena, og ofte blir vi bare sittende å måpe. Dette er uten tvil noe alle med en viss interesse for tennis bør få med seg. Her er det snakk om server som sitter hardt. Rekorden for hardeste serve i tennis er det John Isner som har, med en fart på vanvittige 253 km/t.

ATP-finalen byr på verdens åtte best rangerte tennisspillere i singel og dobbel. I løpet av sesongen konkurreres det om poeng til ATP-rankingen for å få en plass til nettopp denne turneringen.

Favorittene i ATP Finals 2020

Legenden Roger Federer blir dessverre ikke å se i år ettersom den store stjernen er ute med skade. Mannen som topper verdensrankingen, Novak Djokovic, og verdenstoer Rafael Nadal blir å se, og dette kan bli kamp hele veien. Det er tross alt bare de aller største som er med, og det blir spenning i hver eneste kamp.

Andre spillere som er spennende å følge er US Open-vinner Dominic Thiem og Daniil Medvedev som nylig tok sin tredje Masters-tittel. I tillegg deltar Alexander Zverev, Andrey Rubley og Diego Schartzman.

Se ATP-rankingen her

Hvor vises ATP Finals?

Alle kamper vises på Eurosport Player og Dplay med live stream. For sendinger på TV-kanaler er det Eurosport Norge og Eurosport 1 som gjelder. Vi skal dekke så mye som mulig i vår oversikt, så følg med for å se ATP på TV i Norge.

Det er Discovery Networks som har tv-rettighetene for ATP og WTA i Norge.