Vintersport på Viaplay Foto: Agence Zoom/Getty Images/AFP

Vintersport på Viaplay neste sesong

Til neste sesong blir det vintersport på Viaplay. Et taktisk valg for å fremme Viaplay med mål om å nå ut til den yngre generasjonen. Det faktum at NENT Group har valgt å kjøpe flere av disse rettighetene er flott. Selv om det for enkelte kan virke håpløst å måtte betale for noe NRK har vist uten at det kostet så mye.

VIAPLAY PROGRAM

Bredt utvalg vintersport på Viaplay

Med Viaplay får du tilgang til alt som vises av vintersport der NENT Group har rettigheter. Legg merke til at det er Discovery som viser OL frem til 2024. For sendinger fra Beijing i februar 2022 er det derfor kanaler som Eurosport og TV Norge du må ha.

For skiskyting vil NRK vise verdenscupen frem til 2022, før rettighetene deles med TV 2 frem til 2026.

Noe av det viktigste NENT Group har den kommende sesongen er langrenn og kombinert som skal vises på TV3. Det er to av de viktigste vintersportene for det norske folk, og da er det flott at det legges til en kanal som er tilgjengelig for omtrent alle.

Når det kommer til alpint, hopp, snowboard, freeski og freestyle vil noe av dette gå på TV3, men der deles det med V sport 1. Mange har tilgang til denne kanalen fra tidligere, men med diverse TV-pakker er det også mulig å velge denne uten ekstra kostnad.

Konsernsjef i NENT Group, Anders Jensen, sa at de ønsker å bli best på sport i Norden, Europa og verden. De har også har kjøpt rettighetene til Premier League fra 2022 til 2028, så det er liten tvil om at Viaplay blir enda større. Nå skal det sies at det er TV2 som tar over Champions League fra 2021/22-sesongen.

Utover disse rettighetene vil NENT Group fortsette å vise skøyter og NHL.

Nå gleder vi oss til å se om den yngre generasjon får en større interesse for vintersport etter at NENT har tatt en enda større bit av sportstilbudet.

Kommentatorer og programledere i NENT Group

Programledere: Julie Strømsvåg & Ørjan Bjørnstad

Langrenn:
Jan Christian Bjørn – Kommentator
Åge Skinstad – Ekspertkommentator

Alpint:
Andreas Toft – Kommentator
Marius Arnesen – Ekspertkommentator
Kjetil Andre Aamodt – Ekspertkommentator

Se oversikt over tv-rettigheter for sport