Newcastle PL (Photo by Lindsey Parnaby / AFP)

Newcastle – Crystal Palace: Før PL-runde 6

Newcastle måtte gi tapt på Anfield langt på overtid i midtuken, mens Crystal Palace kun tok ett poeng hjemme mot Brentford. Hvem vil gå seirende ut på St James’ Park på lørdag?


Newcastle – Crystal Palace
📅 03.09.22 kl. 16:00
📺 V Sport Premier League 3
🏟️ St James’ Park

Newcastle-nedtur på overtid

Etter å ha satt Manchester City under press tidligere i sesongen hadde Newcastle på ny skumle hensikter mot Liverpool på Anfield i midtuken.

Rekordsignering Isak ga gjestene føringen i debuten, men et stormløp mot Newcastle-målet endte med baklengs og tap syv minutter på overtid. ‘The Magpies’ har bitt bra fra seg mot tittelfavorittene, men har bare ett poeng å vise til.

Smultringen på Anfield var lagets første tap for sesongen, men de nyrike har heller ikke klart å vinne siden serieåpningen. Om de skal være å regne med nære teten bør de begynne å plukke trepoengere jevnlig i rundene som kommer.

Sen baklengs ødela Crystal Palace-jubel

Crystal Palace måtte også se en sen scoring ødelegge i midtuken. ‘The Eagles’ var i føringen mot Brentford, men en utligning i 87. minutt gjorde at de måtte nøye seg med ett poeng.

Forrige helg hadde de også grep om regjerende mester City, men en 2-0 ledelse til pause ble forvandlet til 2-4 tap etter Haalands hattrick. Å holde på en ledelse har ikke vært lagets styrke den siste uken …


Patrick Vieiras gutter har enda til gode å holde nullen i årets sesong, men kan fortsatt stole på Wilfried Zaha på topp; hans nettkjenning i midtuken var hans fjerde til nå, som gjør at han har scoret i hver kamp han har spilt i åpningen.

Tidligere møter

Disse to har nærmest byttet på å vinne i de siste innbyrdes møtene. De siste syv kampene har endt med hhv. tre seire for Newcastle og tre for Palace. Mer broderlig kan det knapt deles.

Newcastle vant på eget gress da lagene sist møttes i april, og de har vunnet seks av sine ni siste hjemmekamper mot Crystal Palace. Uavgjortfaren er ikke særlig stor når disse to møtes, med bare tre poengdelinger på de 10 siste matchene.

Tips for Newcastle – Crystal Palace

Newcastle har rikelig med oljepenger og store ambisjoner, men til tross for positive tendenser har de enda til gode å overbevise. Crystal Palace har heller ikke fått noen optimal start på sesongen, så begge lag vil være ute etter å vise seg fram i lørdagens møte.

Vertene har utvilsomt det største potensialet, og man føler det bare er et spørsmål om tid før de slår ut i full blomst. Kan det skje allerede i helgen?

Tips:
Newcastle – Crystal Palace: 2-0