Khabib vs Gaethje i UFC 254

Khabib møter Gaethje i UFC 254

Til lørdag eksploderer det når Khabib møter Gaethje i UFC 254. Dette kan være årets største kamp med tanke på at russeren ikke kunne reise tidligere i år.

28. juli kunngjorde UFC-president Dana White at kampen skulle være i oktober. Det smaker også godt at kampen kan følges uten at vi må sette på alarmer og drikke energidrikk, for arrangementet starter klokken 20:00 på lørdag kveld.

Nurmagomedovs far og trener, Abdulmanap, gikk bort i begynnelsen av juli, og selvfølgelig gikk dette hardt utover Khabib. Det var ryktet at han ønsket å trekke seg som fighter, noe som senere ble avkreftet. Kampen mot Ferguson måtte også avlyses for 5. gang. I ettertid kunne White bekrefte at den nye kampen skulle finne sted.

Når starter Khabib mot Gaetje?

Etter at Khabib vs Ferguson ble avlyst klatret Justin Gaethje inn i Octagon mot Tony. Han beseiret «El Cucuy» på en meget imponerende måte. Det fører nå til at ekspertene snakker om at Khabib møter Gaethje i UFC 254, og kan få sitt livs hardeste kamp. Arrangementet begynner på lørdagskvelden, og hovedkampen starter sannsynligvis rundt midnatt.

Khabib – 28-0-0

Den russiske bryteren har aldri tapt en UFC-fight, og er favoritt. Dersom han får overtaket på Gaethje kan det fort bli mørkt for amerikaneren. Men han må passe seg.

Gaethje – 22-2-0

Den amerikanske slagmaskinen har bare tapt to, og må unngå å havne på matta. Det som blir vanvittig spennende er å se hvordan slagene sitter. Med slag som treffer som godstog forventer vi fult trykk fra start.

Andre kamper i UFC 254

Magomed Ankalaev vs Ion Cutelaba (let tungvekt)
Lauren Murphy vs Lilya Shakirova (fluevekt)
Jacob Malkoun vs Philip Hawes (mellomvekt)
Alexander Volkov vs Walt Harris (tungvekt)
Robert Whittaker vs Jared Cannonier (mellomvekt)

Hvor kan jeg se UFC 254?

I Norge er det Viaplay som viser kampen. For å se Khabib – Gaethje på TV må du bruke Viaplay, og arrangementet starter fra klokken 20:00 på lørdag, 24. oktober.