UFC 261: Kamaru Usman vs Jorge Masvidal 2

Jack Hermansson vs Marvin Vettori – UFC Fight Night

Vi har store forventninger til fighten mellom svenske Jack Hermansson vs Marvin Vettori i UFC Fight Night. Natt til søndag skal verdens femte best rangerte mellomvektfighter, som holder til i Oslo, inn i oktogonen i hovedkampen i UFC Fight Night. Fighten finner sted ved UFC Apex i Las Vegas og sendes direkte på Viaplay.

Det var ikke lett å få kamp for Hermansson, som opprinnelig skulle i ringen mot engelske Darren Till som på grunn av skade måtte han si nei. Motstanderen ble derfor erstattet av Kevin Holland, men den 28. november ble det bekreftet at Holland hadde testet positivt på Covid-19. Derfor har italienske Marvin Vettori tatt plassen med bare en uke til forberedelser.

UFC på tv og live stream

Jack «The Joker» Hermansson

Hermansson skal slå seg mot toppen og går for sin andre seier på rad etter fighten mot Kelvin Gastelum. Kampen før det tapte han på teknisk knock-out mot Jared Cannonier. Dersom han vinner mot Vettori så kan han fort være på vei mot toppen og møte en av de beste mellomvekt-fighterne i verden. En ufattelig prestasjon fra mannen som holder til på Frontline Academy i Oslo.

The Joker kan være en agressiv fighter, men han kan også være teknisk smart og tålmodig. Kombinert med mye styrke på bakken har han vunnet 8 av sine 11 UFC-kamper.

Marvin «The Italian Dream» Vettori

Vettori er 27 år og var den yngste italieneren i UFC da han debuterte. Han har god utholdenhet og er generelt god i alle situasjoner. Han har for vane å ødelegge motstanderens planer med høyt press som gir ubalanse. Finnes det en svak side vil han garantert utnytte dette til sin fordel.

Jack Hermansson vs Marvin Vettori – Et spennende main event

Hermansson og Vettori er to av de mer agressive fighterne vi har i klassen, men begge har mestret kunsten å fokusere aggressiviteten i MMA. Hermansson har vært bedre på å avslutte, mye på grunn av sin evne til å finne måter å få motstanderen til å «tappe ut» med raske bevegelser.

Fight Card i UFC Fight Night

Main event
Jack Hermansson vs Marvin Vettori

Co-main event
Ovice St. Preux vs Jamahal Hill

Main Card
Talia Santos vs Montana De La Rosa
Gabriel Benítez vs Justin Jaynes
Roman Dolidze vs John Allan
Movsar Evloev vs Nate Landwehr

Prelims
Louis Smolka vs Jose Alberto Quinonez
Matt Wiman vs Jordan Leavitt
Jimmy Flick vs Cody Durden
Damon Jackson vs Ilia Topuria
Gian Villante vs Jake Collier

Sånn ser du fighten mellom Hermansson og Vettori