Tid for Stanley Cup – slik får du 10.00 i odds på at Bruins vinner den!

Det blir ikke flere kamper for St. Louis Blues og Boston Bruins da avgjørelsen vil falle i den 7. kampen hvor vinneren tar alt i TD Garden denne onsdagen. Blues håper på en eventyrlig slutt på deres sensasjonelle sesong, mens Bruins ønsker i gi byen Boston nok en seiersparade etter triumfene til New England Patriots og Boston Red Sox. Kommer Blues til å ødelegge for Bruins på veien og ta sammenslutningens første Stanley Cup? Eller vil Bruins komme fullstendig tilbake etter å ha ligget under 3-2 i serien. Ved inngangen til den 7. kampen holder bettingmarkedet hjemmelaget som favoritter med 2,10 i odds på at de vinner møtet. Se på slutten av denne artikkelen hvordan du kan få 10.00 i odds på at Bruins vinner alt.

Vil Bostons momentum avgjøre det hele?

Boston Bruins var påvirket av muligheten for eliminering i den 6. kampen og tvang serien til en 7. kamp på egen is. For andre gang i denne serien overlistet de Blues sin målmann Jordan Binnington ved å score fire mål på 30 skudd.  

En av nøklene i denne serien fortsetter å være overtallspillet. Så langt har Bruins utkonkurrert Blues 7-1 med en spiller i overtall. Etter å ha gått målløse fra overtallspillet i de to foregående kampene, våknet Bruins spesielle lag og gikk 1-for-2 i overtallspillet i kamp 6. I motsatt ende stoppet Boston Blues sitt overtallspill, da de gikk en perfekt 4-for-4 i undertallspill. St. Louis vil forsøke å holde seg unna straffeområdet siden Bruins er 3-1 når de scorer i overtallspill i denne serien og 0-2 når de ikke gjør det.  

Til tross for sterke bidrag fra Brad Marchand og Charlie McAvoy, var målvakt Tuukka Rask den største spilleren i den 6. kampen. Den finske stjernen gjorde 28 redninger på 29 skudd, hvor den eneste scoringen kom i den 3. perioden da Boston allerede hadde etablert en ledelse på tre mål. Rask var ikke på sitt aller beste i de siste kampene, men virker å bli bedre når det gjelder. Finnen har hatt en redningprosent på 97,3 i de fem utslagsspillene mot Toronto (to ganger), Columbus, Carolina og St. Louis denne våren.  

Slik får du 10.00 i odds på seier til Boston

Hvis du tror at Bruins kommer til å vinne den 7. kampen i Stanley Cup-finalen bør du vurdere å benytte deg av kampanjen som gir deg muligheten for å få 10 ganger tilbake ditt opprinnelige innskudd på 100 NOK.  

1. Gå til kampanjesiden og les vilkår og betingelser – her
2. Velg 100kr, gjør et innskudd og du får 500kr til spill.
3. Omsett alt på seier til Bruins til 2.10 odds.
4. Hvis Bruins vinner vil du tjene 1050 NOK (500 x 2.10).

Vær oppmerksom på at oddsen gjelder ved skrivetidspunktet og kan endre seg.