Bet på Norge i Ishockey VM og vinn 2574 kr

Verdensmesterskapet i ishockey har ikke vært den største suksessen for Norge, men det er ingen unnskyldning til å la landslaget spille den siste kampen i stillhet. Norges siste oppgjør er mot Latvia, og for Norge handler det om å sikre seg en god plassering i gruppen. Gitt at et kvartfinale-jagende Sverige slår Latvia for å være garantert en kvartfinaleplass, så blir oppgjøret mellom Norge og Latvia avgjørende for hvem som tar femteplassen i gruppen. Ekstra spennende kan det også bli når man spiller på kampen mellom Norge og Latvia. Penger til dette kan man få hos Coolbet, når man registrerer seg som ny spiller. Et innskudd på 100 kroner gir 500 kroner i bonus fra bettingselskapet, som igjen kan gi 2574kr i gevinst (4,29 i odds) hvis Norge vinner.

To seiere er nok til å sikre plassen i neste VM

Som sagt så har ikke det norske hockeylandslaget fått ordentlig fart på sakene i dette mesterskapet. Med klare tap mot mye bedre motstand i de innledende kampene ble det klart at en kvartfinaleplass ville bli tøft. Tapssifrene 5-2, 7-2, og ikke minst 1-9 mot henholdsvis Russland, Tsjekkia og Sverige, gjorde at utgangspunktet før den viktige kampen mot Sveits ble vanskelig. Når det også der ble nederlag med 4-1, ble det klart at resten av dette verdensmesterskapet ville handle om å sikre seg en fortsatt plass i Toppdivisjonen, slik at også neste VM vil være mot de beste ishockeynasjonene.

Etter seier 5-3 over Østerrike på selveste 17. mai, og en klar seier i kampen mot Italia med 7-1 dagen etter, ble det klart at Petter Thoresens menn også neste år kan spise kirsebær med de store. Ambisjonene før mesterskapet var selvsagt kvartfinale som i 2008, 2011 og 2012, men per nå er ikke Norge en bedre hockey-nasjon, og derfor blir det andre nasjoner som får sjansen til å kjempe om medaljene når mesterskapet går inn i finalerundene.

Selv om det ikke ble kvartfinale denne gangen er det ingen grunn til ikke å avslutte mesterskapet med stil. Norge og Latvia har like mange poeng når de møtes i den siste kampen. Det betyr også at dette blir kampen som avgjør hvem som blir nummer fem i gruppen. Dermed blir det en prestisjekamp.

Få 500 kroner og vinn med Norge

Denne kampen er også en flott anledning til å få noen kroner ekstra å spille for. Denne muligheten får man hos Coolbet når man registrerer seg som ny spiller. Gjør man det så vanker det en oddsbonus på 500 kroner når man setter inn 100 kroner på den nye spillekontoen. Det betyr faktisk at en hundrelapp gir hele 600 kroner å spille for. En gyllen sjanse til å bruke disse bonuspengene på Norges kamp mot Latvia (4,29 på Norge nå) klokken 16:15 den 21. mai.

Steg for steg

  • Gå til kampanjesiden hos Coolbet og les betingelser og vilkår nøye —-> Videre til Coolbet
  • Registrer deg og sett inn 100kr og få 500kr ekstra å spille for
  • Plasser et bet på Norge i Ishockey VM, så du kan vinne 2574kr