Vinn 1170 kr på Norges åpningskamp i fotball-VM for kvinner

Det går ikke en sommer uten ett eller flere store mesterskap i fotball, og nå er det straks klart for fotball-VM for kvinner. Mesterskapet går av stabelen i Frankrike mellom 7. juni og 7. juli. For åttende gang skal det kåres en verdensmester i fotball for kvinner og de norske damene er som vanlig på plass. I pulje med vertslandet Frankrike, Sør-Korea og Nigeria skal det først spilles om retten til sluttspillrundene.

Norge er klar favoritt

Det norske kvinnelandslaget har som en av syv nasjoner deltatt i alle verdensmesterskapene. Det har også Norges motstander i åpningskampen Nigeria. Norge ble verdensmester i 1995 og OL-mester i 2000, men siden er det ikke blitt noe edelt metall. Derfor er både spillere, støtteapparat og det norske folk sultne på suksess i dette mesterskapet.

Skal det bli det er det viktig med en god start slik at veien til en åttendedelsfinale ikke blir for kronglete. Det burde gå greit for laget til Martin Sjögren består av damer som spiller for flere av de beste europeiske lagene samt de norske. Motstander Nigeria er ranket som 38 i verden mens Norge ligger på en 12.-plass. Lagene har møttes en gang tidligere i mesterskapssammenheng. Det var under VM i Sverige i 1995. Da var også Norge og Nigeria i samme gruppe i det innledende gruppespillet. Den gangen endte det med kalasseier 8-0. At Norge skal kunne vinne med to mål i kampen, føles som et godt spill.

  
Sett inn 100 kroner og få 500 bonuskroner til bruk på VM-kampen mellom Norge og Nigeria

Den viktige åpningskampen for de norske kvinnene i verdensmesterskapet i fotball er en god anledning til å benytte noen bonuskroner. Disse pengene får man enkelt hos Unibet ved å registrere seg som nye spiller. Gjør man det og setter inn en hundrelapp så byr bettingselskapet på 500 bonuskroner. Med andre så gir 100 kroner hele 600 kroner til spill på kampen mellom Norge og Avspark er lørdag 8. Juni klokken 21.00.

Trinn for trinn

1. Gå til kampanjesiden hos Unibet og les betingelser og vilkår nøye her
2. Registrer deg og sett inn 100kr på kontoen, få 600 å spille for
3. Velg VM-kampen Norge-Nigeria
4. Plasser et bet på Norge (Asian Handicap -1,75) til odds 1,95