Tid for heder og ære – slik får du 2,70 i odds på seier til England

Det har gått mer enn 50 år siden England vant et stort trofé, men den lange ventetiden kan være over på søndag. Sant nok er ikke UEFA Nations League akkurat VM, men det faktum at Three Lions kan vinne den første utgaven av turneringen gjør det til en fristende mulighet. Hvis du tror at Gareth Southgates menn vil overvinne Nederland i torsdagens semifinale, så bør du lese til slutten av denne artikkelen og finne ut hvordan du kan få 2,70 i odds på England.

Southgate har forandret England til et lag i verdensklasse

Det er vanskelig å fatte hvor mye England har utviklet seg i løpet av kun to år under Gareth Southgates ledelse. Euro 2016 endte i vantro etter at England tapte den første utslagskampen mot Island. Den overforsiktige og uinspirerende taktikken til Roy Hodgson mislyktes med å levere resultater. Samtidig vant den heller ikke nasjonens hjerte.

Sist sommer under VM i Russland bød Three Lions på en helt annen type fotball som ga  mange mål, og laget kom til VM-semifinalen for første gang siden 1990. Southgate fant en formasjon som fungerte, innarbeidet en ny taktikk og fikk stjernene sine til å skinne, noe som de fleste eksledere av England bare kunne drømme om.

Southgate kan være glad for at ingen av stjernene hans som var involvert i Champions League-finalen i helgen ble skadet. Harry Kane gjorde sin debut etter skade, men var ikke i godt gammelt slag og får dermed neppe spille mot Nederland. Et angrep bestående av Jadon Sancho, Raheem Sterling og Marcus Rashford er utrolig spennende. Vingenes dynamikk, kombinert med Rashfords enorme hurtighet vil plage de nederlandske forsvarerne, uansett hvor gode de er.

I likhet med det Southgate har gjort med England, har Ronald Koeman forvandlet det nederlandske landslaget fra et underpresterende lag til trollmenn. Etter å ha mislyktes i kvalifiseringen til en stor turnering to ganger på rad, ser et Nederland fullt av unge talenter skjebnebestemt for Euro 2020. Mens Koeman bør ha sitt førstevalg i angrep bestående av Ryan Babel, Quincy Promes og Memphis Depay, velger han kanskje å hvile viktige Virgil van Dijk etter Liverpools triumf i Champions League-finalen.

De to lagene har kun møttes en gang under de nåværende managerne. Da vant England vennskapskampen i Amsterdam takket være målet til Jesse Lingard. Dermed er det ikke mye nyere historie å lene seg på, men på papiret ser England litt sterkere ut og er med rette oddsfavoritter.

Få 2,70 i odds på seier til England 

Hvis du tror England vinner semifinalen mot Nederland i UEFA Nations League, bør du vurdere og benytte Coolbet-kampanjen som gir deg muligheten til å få 16-foldig avkastning på din opprinnelige investering på 100 NOK.

Vær oppmerksom på at oddsen er gyldig ved skrivetidspunktet og dermed kan endre seg.